SKI & SNOWBOARDPodcast anbefaling – The Bomb Hole: Red Gerrard

Anders Skytte Agergaard Jensen11 måneder siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2020/10/Skærmbillede-2020-10-26-kl.-19.41.17-1280x663.png

 

Har man fulgt bare det mindste med i snowboardverdenen de seneste år, har man ikke kunne undgå at høre navnet, Red Gerard.

 

Og hvis man ikke allerede kender ham, så er det bestemt ikke for sent at komme med på vognen nu.

 

Den i dag 20 årige Red Gerard er bedst kendt som rookien, der kom for sent til sit OL run, fordi han havde binget Brooklyn Nine-Nine natten forinden, glemte sin jakke og måtte låne hans roommates alt for store OL-jakke og så alligevel gik ud og vandt OL i Slopestyle anno 20018. Se videoen her >> 

 

Udover at være en ovenud dygtig snowboarder, er Red Gerard intet mindre end en herlig person. Han har cementeret sig på listen af mennesker, hvor det at vinde en ol-guldmedalje har gjort absolut intet for hans appearance, hvilket virkeligt skinner igennem i interviewet med The Bomb Hole.

 

I denne episode fortæller Red Gerard ærligt om en mystisk episode på den canadiske grænse, hans syn på Shaun White, steroider i snowboarding og forholdene på det Amerikanske OL hold.

 

Kender man ikke The Bomb Hole, så må det siges at være en af snowboardverdens mest anerkendte podcasts, med værterne Chris Grenier og E Stone bag mikrofonerne. Udover den seneste episode med Red, har de også haft besøg af profiler som legendariske Thorstein Horgmo, Louie Vito og Danny Davis.

 

Episoden om Red er den seneste og dermed nummer 27, så der er altså nok af tidligere episoder at dykke ned i, mens vi venter på vinteren – rigtig god fornøjelse.

 

 

Læs mere om The Bomb Hole her: thebombhole.com

 

 

Anders Skytte Agergaard Jensen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.