ALLE NYHEDERRiders Mag 2 er på gaden!

Redaktionen2 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2020/11/05_Magazine-Display-Mock-up-1.jpg

Midt i en tid præget af corona og lukkede grænser, er vi glade for at kunne sende Riders Mag #2 på gaden. Her får du et magasin som tager dig med ud over landets grænser, til sneklædte bjerge og good times. Bestil nu herunder.

Magasinet er sammensat af Riders.dk-crewet, med hjælp fra venner fra nær og fjern. Med magasinet i hånden kan du besøge Grækenland, Schweiz, Sverige, Canada, Japan, Norge, Sverige på ski, men du kan også surfe med Sofie Kyed i Klitmøller og prøve at SUP-board i Grønland.

Bestil din kopi på Riders shop: www.riders.dk/magasin.

 

 

 

 

 

Riders Mag udgives af XLife Media ApS og er trykt af Bruhn Grafisk i et oplag på 10.000 eksemplarer.

Ansvarshavende chefredaktør: Teit W. Knudsen

Redaktionschef: Jens Peter Frederiksen

Art Direction: Louise Lyngbo Pedersen

Korrektur: Lise Nielsen

Redaktionen

Related Posts

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.