SKI & SNOWBOARDDet bedste skiområde, du aldrig har hørt om. – Mt. Cain

Cornelius Ledang2 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2020/12/Screenshot-2020-12-22-at-14.41.29.jpg

Matchstick Productions (også kendt som MSP Films) har gennem tiden lavet nogle af verdens mest ikoniske skifilm. Det er film som f.eks. The Ski Movie 1-3 og Seth Morrison Chronicles 2003. Konceptet er enkelt, MSP vil lave verdens bedste skifilm og med over 5 “Movie of the year” priser bag sig, må man sige det går ret godt!

Matchstick Productions har lige lanceret deres 2020 skifilm, som er spækket med de bedste skiløbere i verden, der giver den max gas i bjergene. Sammen rejser de afsted, for at have the time of their life på nogen af de mest spektakulære locations i verden. Skifilmens præmiere er et frisk pust, til den ellers deprimerende Covid-19 situation som hele verden er igennem lige nu.

Filmen er fed, fordi den ikke kun viser ekstremt skiløb, men den skaber også en fin balance mellem personlige handlinger og ekstremt vilde locations. Man bliver taget med bag facaden, hvilket skaber nogen anderledes, interessante og spændende historier. Helt klart en anbefalingsværdig film!

Tag en øl, nogle popcorn og råb “Huck Yeah!” Mens du ser Matchstick Productions 2020 skifilm.

Hvis udklippet i starten fangede dig, kan du se hele filmen her.

Medvirkende:

Lucas Wachs | Janelle Yip | Sam Kuch | Lucy Sackbauer | Chris Rubens | McKenna Peterson | Connery Lundin | Emily Childs | Bobby Brown | Arianna Tricomi | Mark Abma | Michelle Parker | Eric Hjorleifson | Tonje Kvivik | Karl Fostvedt

Locations:

Jackson Hole, WY | Whitewater, BC | Whistler, BC | Alaska | Rusutsu, Japan | Idaho | Mt Baker, WA | Verbier | Sw Donner Pass, CA | Mt Cain, BC | Troll Mountain

Cornelius Ledang

Cornelius startede på Riders.dk i 2020. Han arbejder til daglig som fotograf, med hovedområde inden for surf og ski. Om sommeren kitesurfer han og om vinteren bliver bordet byttet ud med ski.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.