ALLE NYHEDERSURFUncategorizedWAKEBOARDWaterfest på dansk jord – en kæmpe succes!

Victoria Jensen1 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2021/07/image21-1280x854.jpeg

Sidste lørdag var der for første gang Waterfest i Danmark. Førhen har eventet været holdt i Norge. Danskerne var mødt talstærkt op i det gode vejr, til at se nogle fede dødsspring og wakeboard-tricks.

 

Waterfest er, som vi også har skrevet om i tidligere artikler her på riders.dk, et arrangement som i bund og grund går ud på, at sætte et fokus på det store overforbrug af plastik, vi har. Herudover går det ud på at kaste sig ud i at lave nogle vilde tricks og lande på maven.

Rasmus Brøgger – manden bag Waterfest – fortæller riders.dk at arrangementet var en kæmpe succes. Arrangementet i Århus blev afholdt i samarbejde med Århus Watersports Complex, som var grunden til, at det endelig var muligt at afholde arrangementet på dansk jord.

Rasmus Brøgger på mic

“Arrangementet i lørdags viser, at danskerne også er klar til at kaste sig ud i dødsspring og ikke mindst at tage hånd om problemerne med plastik i verdenshavene.” 

Wakeboard-konkurrencen, som kun var for inviterede atleter, resulterede i, at Pedro Caldas løb af med første pladsen, Liam Peacock på anden og Victor Salman på tredje.

Dødsspring-konkurrencen, som alle kunne melde sig til endte således: 1. plads Simen Mathisen , 2. plads Kim Andre Knudsen og 3. plads Truls torp/Scott ygaard.

Hvis du desværre missede Waterfest i Århus, så får du chancen for at opleve Waterfest igen i Svendborg d. 7. august.

Fotos: @mors.dreng og Hjalte Gregersen

Victoria Jensen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.