SURFWINDSURFTobias Bjørnaa fra Klitmøller fører konkurrencen efter første runde af PWA World Tour stævnet i U17 på Gran Canaria Spanien.

Celine Vang1 måned siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2022/07/GC22_wv_Tobias_Bjornaa-1280x854.jpeg
En super glad Tobias Bjørnaa fra Klitmøller føre konkurrencen efter første runde af PWA World Tour stævnet i U17 på Gran Canaria Spanien.

 

Det startede stille med hedebølge og 32 grader men nu er den sædvanlige kuling og de store bølger tilbage i fiskerlejet Pozo Izquierdo hvor den årlige tilbagevenden World Cup i Windsurf bliver afholdt.

 

U17 Drengene har sejlet første runde færdig, kampen var hård med høje hop og fin surf riding, Danske Tobias Bjørnaa kom sejrrig ud på toppen efter stabil og taktisk sejlads og ligger nu foran sidste års vinder Tyskeren Anton Richter fra Kiel med den lokale sejler spanieren Carlos Kiefer Quintana på tredjepladsen.

Senere på ugen er plane at sejle anden runde i U17 og her glæder det om at forsvare de placeringer man allerede har mod dem der kommer længere nede fra i konkurrencen på samme måde som i andre sportsgrene hvor man sejler efter et eliminerings system.

 

De andre Danskere har haft en svær start og er ikke gået videre fra deres heats men håber på at få en chance til hvor de kan vise deres niveau frem.

 

Gran Canaria er nok mest kendt for fine bade strande syd på og måske noget mindre for sine virkelig blæsende strande mod Øst, hvor termik og passatvinde mødes og generere vind på steroider af samme grund er stævnet blevet gennemført i mere en 30 år.

 

PWA Windsurf World Tour en en stævne række hvor verdens bedst mødes i flere forskellige lande og kåret en verdensmestre i de forskellige klasser, næste stævne for Men og Damer bliver på den Tyske Ø Sild og finalen i junior afdelingen bliver i Klitmøller Danmark.

 

Stævnet kan følges live på Pwaworldtour.com.

Celine Vang

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.