Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew – som et 100% non-profit samlingssted for miljøet.

Generelle henvendelser og pressemeddelelser kan sendes til: info@riders.dk

Hvem står bag Riders.dk?

Riders.dk drives af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew – og udgør pt. 8 medlemmer. Brænder du selv for ekstremsport og det at skrive og tage billeder, så er Riders.dk måske noget for dig? Har du en artikel som du kunne tænke dig at få udgivet, eller er du interesseret i at blive en del af Riders.dk Crew, så læs mere HER.

 

Emely Freja Petersen

Emely startede hos Riders.dk i 2018. Det var “love-at-first-sight” første gang hun stødte på kitesurfing, og de sidste mange år har hun levet drømmen og brugt al hendes tid og penge på at jagte de bedste forhold. Udover kitesurfing elsker hun også surfing, snowboarding og yoga, som hun også har en international uddannelse i. Emely elsker at dele hendes passioner, som kommer til udtryk, når hun underviser til events og camps i både Danmark og udlandet.

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. – E: jens@riders.dk

Karen Mikkelsen

Karen startede hos Riders.dk i 2018, og for hende er vinteren lig med skisport. Karen har haft en sæson som skiguide i Italien,  og hun savner dagligt dagene på ski, den italienske mentalitet og solskinsdage. Til daglig læser Karen journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, men når studiet tillader det, rejser hun afsted til Dolomitterne.

Kjetil Juel Christensen

Kjetil startede hos Riders.dk i 2018. Ski om vinteren, kitesurfing resten af året! Al fritid går med, at køre Nordjylland tynd i jagten på god vind. Når det er for mørkt og koldt i Danmark, søger han gerne til Cape Town for at få perfekte forhold at kitesurfe i. Til daglig arbejder han som radiograf på Aalborg Universitetshospital.

TI

Marie Tvarnø

Marie startede hos Riders.dk i 2015. Det meste af vinteren bruger hun med ski under fødderne, hvor hun blandt andet har uddannet sig til skiinstruktør igennem Den Danske Skiskole, med sidespring til parken og offpisten. Til daglig er hun bosat i København, hvor hun læser Ernæring og Sundhed.
E: marie@riders.dk

Mikkel Bang Maesen

Mikkel startede hos Riders.dk i 2018, men har fulgt sitet i lang tid. Han har haft sæsoner i både Japan og Østrig, og beskæftiger sig specielt med Backcountry og Freeride. Mikkel har desuden ambitioner om, at skubbe skiløbet til nye og mere eksotiske egne. Når han ikke står på ski bor han i Århus, hvor han læser historie på universitetet.

 

Tor Rabøl Andersen

Tor startede hos Riders.dk i 2018. Han er Snowboarder med stort S, og har været på to sæsoner i Frankrig. Derudover kan han bryste sig af en sølvmedalje til DM i Big Air 2018, og er desuden uddannet instruktør med Antwärter 1. Hjemme i Danmark går tiden med kitesurf, wake og skate – hvis der ellers ikke er travlt med at læse Journalistisk på Roskilde Universitet.

Trine Størup

Trine startede hos Riders.dk i 2018. Som uddannet skiinstruktør igennem det Østrigske skiforbund har hun haft flere sæsoner bag sig, i både Østrig, Canada, Japan og med udsigt til flere. Foruden dette har hun en Markedsføringsøkonom med speciale i globalisering.

TI

Troels Iversen

Troels startede hos Riders.dk tilbage i 2006. Passioneret freeride skiløber og fotograf, der tilbringer flest mulige uger i bjergene hver vinter, hvor St Anton am Arlberg i Østrig er favoritten. Sommeren går med at surfe den danske vestkyst – især omkring Cold Hawaii. – E: troels@riders.dk

Victoria Jensen

Victoria startede hos Riders.dk i 2017. Til dagligt læser hun Jura på Københavns Universitet, men udnytter enhver mulighed for at komme af sted på ski eller surf. Victoria er uddannet skiinstruktør gennem Den Danske Skiskole og har været på sæson i Canada og Østrig, hvor hun også har forsøgt sig med både freeride og freestyle. – E: victoria@riders.dk

TI

Teit W. Knudsen

Teit startede i 1999 surf-shop.dk, som han sammen med Ralf Sohl i 2001 udviklede til en online portal for surf – og freestylekulturen i Danmark. De kaldte den Riders.dk.

Teit og Ralf har siden starten af Riders.dk, blandt andet også startet den legendariske række af Hawaii Parties, arrangeret WaveCamps på Gran Canaria og SnowCamps i Alperne, ejet og drevet Alpservice ApS, samt stiftet et webbureau og et mediebureau. Teit er stadig aktiv som windsurfer, surfer og skiløber. – E: teit@riders.dk

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.