Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet.

Riders.dk er oprindeligt stiftet af Teit W. Knudsen og Ralf Sohl og fik sin nuværende form omkring 2001. Riders.dk har fra starten af været toneangivende og en aktiv spiller på den danske freestyle- og freeride-scene og fungeret som samlingssted for kulturen og udøvere over årene. Teamet bag Rders.dk har samtidig også været en flittig arrangør af ture, camps, events, konkurrencer og fester.

I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle (Riders Crew – www.riders.dk/crew ) som et 100% non-profit samlingssted for miljøet.

Riders.dk ejes, drives og administreres ud fra et klassisk dansk kollektivt og demokratisk princip, af Riders Crewet. Crewet mødes typisk en gang om måneden, hvor diverse roller fordeles og der debatteres og besluttes hvad der skal ske i den kommende periode på Riders.dk.

Mission
Være elektronisk samlingssted for danske Riders, uanset niveau, indenfor action sportsgrenene; Freestyle Skiing, Snowboarding, Windsurfing, Surfing og Kitesurfing.
Forbedre kommunikationen imellem aktørerne indenfor den målgruppe som sitet repræsenterer.
Informere, bringe nyheder og hvad der ellers sker, som er interessant for vores Riders.dk’s målgruppe.
Arrangere og/eller støtte op om relevante events for vores målgruppe.
Udbrede kendskabet til de nyere sportsgrene som Riders.dk repræsenterer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os www.riders.dk/kontakt/

Har du login problemer, ideer til tekniske forbedringer eller opdaget mangler eller fejlreferencer, så kontakt venligst: info@riders.dk

 

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.