WINDSURFOptakts interview med Sebastian Kornum DEN-24

Vi bringer en række optakts interviews med en række deltagere, der vil være i fokus til NM i Tisvildeleje. Her er det en af landets helt store juniortalenter, som vi sikkert vil se meget til også efter NM
Redaktionen15 år siden1 min

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.