PULSVandtæt MP3 afspiller

Oppe i Norge er der masser af fritid og det giver bonus. Opfindelsen af en vandtæt MP3 afspiller ser dagens lys, og du kan tage den med på vandet eller op på bjerget
Redaktionen15 år siden1 min

Hvis du altid har drømt om at surfe til de svedigste beats, så er opfindelsen på markedet. Verdens første vandtæt MP3 afspiller ser dagens lys. Derudover er ørepropperne også støjreducerende, så det meste bliver filtreret fra.

 

Producenter fortæller:

Vi har glæden af at præsentere vores nye spiller! Vores udgangspunkt var at udvikle en mp3-spiller for vandsport til en overkommelig pris. Vandsport entusiaster vil får mulighed for at tage sin favoritmusik med ud i vandet. Forestil dig at surfe på en “dobbel over head” bølge mens du høre din yndlingsmusik. Tænk dig at stå på dit windsurfingbræt mens du suser hen over vandet med musikken dundrende i ørene fra din nye mp3-spiller. SurferMp3 spilleren kan også bruges i svømmebassinet og i bjergene. Du kan høre musik mens du er i din sejlbåd eller kajakken, uden at være bange for vandsprøjt eller for at falde i vandet. Eller du kan tage afspilleren med ud i det tungeste regnvejr. Hvis du står på SNOWBOARD har mp3-spilleren en menu som kan styres med tommelfingeren ved et “joystick”, som kan betjenes med handsken på.

 • Designet er specielt udviklet til vandsport.
 • Specialdesignede vandtætte og støjdæmpende ørepropper.
 • Neopren-arm-lomme
 • Modeller 128MB 256MB 512MB

   

   

  Kilde: http://www.surfermp3.com

 • Redaktionen

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Xlife Media
  Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
  2150 Nordhavn
  CVR. 31164613
  info@riders.dk
  Tlf. 28403882

  Dankort
  Diners
  Mastercard
  Visa

  Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.