WINDSURFStor swell på Kap Verde

Redaktionen11 år siden1 min

Stor swell har pumpet mange steder de seneste par uger. Specielt på Kap Verde har de modtaget nogle af de bedste forhold de nogensinde har haft på øen Sal, hvor Josh Angulo holder til. På følgende video ser man ham og Kai Katchadourian på nogle forskellige spots på øen, som leverede perfekte down the line waveriding forhold. Vi snakker her både om windsurfing, tow-in surfing og surfing. Tjek det ud og bedøm selv hvor godt det har været.

[vimeo]http://www.vimeo.com/9559968[/vimeo]

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.