SNOWBOARDSimon Houlinds Europatur #2

Redaktionen11 år siden1 min

Så er der tikket endnu en update ind i Riders.dk’s postkasse fra Simon Houlind på Europatur. Denne gang lufter han sløret for hans seneste tilføjelse i trickbogen, nemlig et doubleflip.

Europatur #2 Simons nye flip

De første par dage med Christoffer Hove gik med at besøge hans skiområde, Alta Badia, og andre områder i Dolimiti Superski. Helt fantastisk. Og utroligt flinke mennesker!

I dagene efter vi kom, var der blevet bygget en 5 meter høj, 18 meter lang superkicker som jeg blev inviteret til at være med til at filme på. Desværre var kombinationen af et skidt inrun og for langsom sne ikke så heldig. Jeg tog et enkelt straightair forsøg som landede på noklen, så ville jeg ikke risikere mere. Skierne kunne bedre, mens 3 snowboardere kom til skade. Se et klip derfra på:

[vimeo]http://www.vimeo.com/21409633[/vimeo]

Og så justerede vi vores program endnu en gang.

I weekenden skulle jeg have været af sted til Slovakiet for at deltage i den anden afdeling af Europacup Slopestyle. Det var en køretur på 1.800 km retur. Men…

Fredag havde Christoffer Hove istedet arrangeret at Italiens nok bedste junior snowboarder, Marco Grigis, 16 år og tidligere vinder af en afdeling af World Rookie Fest, skulle køre med mig i hans hjemmepark i Alta Badia. Lørdag stod den på konkurrence… Mere om det senere. Søndag ville 5 gutter fra RAD Film ankomme for at filme. Vi endte derfor med ikke at tage til Slovakiet i denne omgang.

Fedag blev til en super fed dag, hvor jeg fik lov til at køre med en der er så meget bedre end mig selv. Det var super inspirerende. Og endnu mere inspirerende var det at Marco også skal deltage i VM. Se lidt om Marcos evner på snowboard her:

[vimeo]http://vimeo.com/21666484[/vimeo]

Fredag aften tog Marco af sted til Livigno for at træne inden VM. Han fortalte at Livigno nok havde Europas fedeste snowpark. Og de havde faciliteterne til at træne nye sværere ting. Kort efter weekenden pakkede vi vores ting og susede til Livigno. Det fortrød vi ikke! Kun at vi aldrig havde været der før.

Den første dag i Livigno gik træningen sådan her:

[vimeo]http://vimeo.com/21854733[/vimeo]

Så får jeg se om jeg har nosser nok til at gøre det for alvor…

/ Simon

Redaktionen

One comment

  • sofia

    april 3, 2011 at 9:56 pm

    I like the way YOU do it.
    Puss

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.