WINDSURFNyt slalomstævne ser dagens lys

Redaktionen10 år siden1 min

Så er der kun få dage til et af årets nye events. Det spændende Dakine Downwind slalom classic bliver et af årets mest spændende arrangementer. Westwind syd er vært for dette event og lægger op til et brag af event med præmiepenge, barbeque og DJ party på stranden. Så hvis du ikke skal noget den kommende weekend, så er det om at lægge vejen forbi Hvide Sande, køre ind til WestWind syd og tilmelde dig dette event.

Formatet bliver downwind langdistance og detaljerne bliver afgjort på selve dagen alt efter hvilke forhold der bydes på. Tjek plakaten ud eller klik dig forbi WestWind syd facebook side for mere info eller spørgsmål.

Vi ses i Hvide Sande

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.