SKIDet er en realitet

Redaktionen10 år siden1 min

Den Internationale Olympiske Komité (IOC) har i dag fastlagt det endelige program for de olympiske vinterlege 2014 i Sochi (RUS). IOC bekræfter, at inddragelsen af freestyle ski slopestyle (herrer og damer) og snowboard slopestyle (herrer og damer), hermed er på programmet i Sochi 2014. Ydermere er halfpipe ski og snb også at finde under de kommende Olympiske Lege i Sochi. Det er et stort skridt i den rigtige retning for udvikling af freestyle ski og snb.

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.