SKIHamburg, din gamle skøge

Redaktionen10 år siden1 min

Nogle ting ældes hurtigt. Det er der intet nyt i. Det samme gør sig gældende for Snow Dome i Hamburg, der her i oktober har kunnet fejre deres 5 års fødselsdag. Hvor det for år tilbage var eksklusivt og interessant at ramme denne store indendørs fryser, er det nu efterhånden blevet en alle mands ting de fleste har prøvet.

Men det er der dog absolut intet galt i! Hvor kan man nemlig ellers få muligheden for at få stillet sin sneliderlighed så tæt på danmark alle årets 365 dage? Snow Dome er den perfekte medicin mod trangen efter sne, og derfor satte Riders.dk kursen mod Hamburg i uge 42 for at tilbringe 2 dage i den store fryser.

 

Oprindelig skulle turen være gået til østrigske Kaunertal, men pga. logistiske problemer med transport og studie, skulle en alternativ plan på banen. Umiddelbart kan en 1 dags tur til Snow Dome ikke længere betegnes som en eksotisk foretagne, så vi valgte at kombinere skiløbet med et visit til Hamburg downtown.

Efter en god første dag på ski kørte vi til Hamburg centrum hvor vi indlogerede på et billigt hostel 10 minutters gang fra hvor det hele sker, nemlig bydelen St. Pauli. Aftenen bød på en god gang aftensmad og en lille smag på Hamburgs natteliv omkring den legendariske Reeperbahn.

 

Neonlysende skinner markant op i natten på Reeperbahn som stort set kun består af sexshops, stripklubber, bordeller og hvad der ellers hører til i den boldgade. Vi valgte dog at modstå fristelserne og i stedet nappe en enkelt weißbeer på en af Reeperbahns cocktailbarer. Gaden tilhører området St. Pauli der indeholder utrolig mange diskoteker og barer, så man er altid garanteret underholdning.

Dagen efter bød på 7 timers skiløb i Snow Dome hvorefter vi igen vendte snuden mod København. I alt må turen betegnes som en succes hvor parken stod som den nu engang altid gør i Snow Dome, og byder på fin underholdning til 2 dages skiløb. Oveni gav den ekstra overnatning i Hamburg centrum følelsen af at være på en kulturel miniferie. Vi endte med at give lidt under 1500,- pr. mand for 2 dages liftkort, overnatning, mad, transport og hyggeøl, og det må bestemt betegnes som en fair pris.

Turens formål var klart! Vi skulle bevise at en tur til Snow Dome kan være andet end blot en kæmpe fryser, og det lykkedes! Vi vender helt sikkert tilbage – Hamburg, din gamle skøge.

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.