WINDSURFDM i Wave/Freestyle

Redaktionen10 år siden1 min

Traditionen tro blev danmarksmesterskaberne i wave/freestyle windsurf afholdt i efterårsferien i Cold Hawaii. Alle deltagerne var mødt frem for at give den fuld gas til sæsonens sidste konkurrence.

 

Hos kvinderne blev Louise Kollander danmarksmester i wave-performance og Xenia Kessler tog guldet i disciplinen freestyle. Xenia deltog i herrernes række, da hun var eneste deltager i disciplinen hos damerne.

 

Hos mændene løb favoritten Kenneth Danielsen med sejren i wave-performance for Mads Bjørnå. Dette var blot endnu et bevis på, at Kenneth er Danmarks ubestridte konge indenfor disciplinen. Den 23-årige, Jens Munk, der er født og opvokset i Klitmøller blev ny danmarksmester i freestyle foran Kenneth Danielsen.

 

Se interview med Jens fra TV2 Midt/Vest

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.