PULSSURF’We SURF Århus’ har fået en bus

Redaktionen9 år siden1 min

Nu bliver det lidt lettere at fange bølgerne i Klitmøller. Det århusianske surf fællesskab ’We SURF Århus’ har fået en mini bus, der skal fragte surfere til og fra Klitmøller.

De unikke bølger og stemningen i Cold Hawaii har i årevis været på alle surferes læber, men turen gennem den jyske natur er alligevel forbeholdt de sejlivede sjæle. Det er næsten umuligt at nå den fjerne afkrog af landet uden en bil. Men nu gør ’We SURF Århus’ det lidt lettere at komme til Klitmøller.

Morten Duus er initiativtager til den nye surf shuttle mellem Klitmøller og Århus. Han er manden bag We SURF Århus, som er et forum for surfere i Århus. Bussen skal ifølge Morten fungere som et fast transportmiddel mellem Århus og Klitmøller.

Der er en hel masse mennesker i Århus, hovedsageligt studerende, som gerne vil surfe, men ikke har råd til en bil. Det er meget besværligt at komme frem og tilbage mellem Klitmøller og resten af landet,” fastslår Morten Duus.

Bussen var på sin jomfrutur i efterårsferien, da der  var camp.
Bussen var på sin jomfrutur i efterårsferien, da der var camp.

Projektet er især lykkedes takket være hele Klitmøllers fader – Rasmus Fejerskov, der ejer og driver West Wind surfskole og surfhostel. Han har sammen med Lars Berg Collection sponsoreret bilen.

Morten Duus bor selv i Århus, men er kommet fast i Klitmøller de sidste fire år. Nu vil han gøre sit for, at flere surfere får mulighed for at komme til Klitmøller jævnligt.

Følg bussens færd på We SURF Århus’ facebookside

https://www.facebook.com/WeSurfAarhus?fref=ts

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.