SKISNOWBOARDVinteren har ramt Kvitfjell

Redaktionen9 år siden1 min

Norske Kvitfjell starter deres lifter for første gang denne sæson i morgen d. 09. november 2013. Med 20-30 cm naturlig sne og 43 snekanoner, har teamet bag den populære skidestination arbejdet i døgndrift for at kickstarte vintersæsonen allerede nu. Vejrudsigten i den kommende periode ser overraskende god ud med frostvejr og  nedbør i vente.

hove_1
foto//www.snowboard.dk

Danske Christoffer Hove er ansat som parkchef på destinationen. Endnu en god grund til at slå en smut forbi de norske fjelde til vinter.

“Vi har haft god frost den sidste uge, så vi har lavet en masse sne plus at vi fik 20-30 cm natursne i starten af ugen, så forholdene er gode. Vi åbner dog kun en enkelt eller to pister og et lille parkområde med et par rails og bokse.” fortæller Hove direkte fra Kvitfjell

Se webkamera direkte fra Kvitfjell – TRYK HER

2903_full_15

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.