SHERIDERSSNOWBOARDKanonen er ladt – Snowboard DM i sigte!

Alexander Vissing8 år siden1 min

I morgen aften ruller en bus fyldt med forventningsfulde snowboardere mod de norske fjelde, nærmere betegnet Hafjell. I næste uge går det nemlig løs med Snowboard DM, og meget tyder på at det i år bliver rigtig rigtig godt!

 

Forhold i top

De mange deltagere har nemlig virkelig noget at glæde sig til. Vejrudsigten ser skarp ud med et par grader under frysepunktet og sol fra på mandag af – perfekte forhold til Hafjells prisbelønnede parker. Pt. finpudses parken med nye railfeatures designet af den professionelle norske freestyleskiløber, Sig Tveit.

 

984037_658055697601242_1555398629_n

Et af de nye obstacles som bliver en del af Slopestylebanen…

 

De nye obstacles vækker glæde hos mange deltagere. “Christopher Hove (arrangør af snb dm red.)  har været så god de sidste par dag at smide forskellige billeder op af dette års forskellige obstacles – Og det ser FOR VILDT UD”  udtaler Joachim Clausen Hansen, et af dansk snowboards kendte ansigter. Han får dog uden tvivl konkurrence på rails og bokse. Danmarks kronede jibkonge og dobbelt vinder af DM i Jib, Frederik Skriver, har nemlig også meldt sin ankomst.

 

Flere parker med nye oplevelser

Selve DM disciplinerne skydes i gang om onsdagen med Boardercross som efterfølges af henholdsvis Slopestyle og Big Air, torsdag og fredag. Traditionen tro er der fuldt program på allerede fra ugens start med diverse hyggesessions. Og som en ekstra nyhed i år, køres der lørdag og søndag i den nærliggende Kvitfjell park hvilket giver deltagerne endnu flere obstacles at shredde på ugen igennem.  Alle DM disciplinerne afholdes dog stadig i Hafjell parken.

 

1450318_657887367618075_2076715636_n

Man kan ikke andet end at glæde sig ved dette syn – her Hafjell parken…

 

Riders.dk er med hele vejen

Vejrudsigten lover spitze, parkerne ligner en drøm og deltagerne er stoked. Vi glæder sig til at følge konkurrencen på første paket når vi lørdag aften vender snuden mod det herlige nord. Så indstil kikkerten på riders.dk når vi ugen igennem bringer daglige updates fra Snowboard DM 2014!

 

Alle billeder: Hafjell Alpinsenter

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.