SHERIDERSSKISNOWBOARDFrivillige søges til Underground Jib Arena

Alexander Vissing7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/11/14.11.06-WENEEDYOU-1024x640.jpg

 

I forgårs kunne vi glædeligt bringe nyheden om at Underground Jib Arena vender tilbage til vinter, og dermed giver alle snehungrende Københavnere, et sted at shredde. Dette skyldes udelukkende de frivillige kræfter bag, og du kan blive en del af dem.

 

Hvis man lige stopper op og tænker en gang, så er det vel egentlig ret fantastisk, at der i København findes en rampe med obstacles der kan trænes på hele vinteren. Og så endda ganske gratis. DGI og Frederiksberg kommune lægger en stor værdsat indsats for arenaens tilblivelse hver vinter, men ellers er det udelukkende de frivillige kræfter der sørger for at rampen stilles op, den daglige drift samt arenaens events.

 

Så støt miljøet og giv en hånd med til vinter. Arenaen sættes op fra d. 24. november, og uanset om du kunne tænke dig at hjælpe til med opsætning, at skovle sne ved events eller blot har gode idéer, så afholdes der d. 11. november et møde for alle interresserede. Hvis du er klar på at give en hånd med, skal du bare smide arenaen en privat besked på deres Facebookside: facebook.com/underground.jib.arena

 

Læs mere om hvilke events der kommer på Underground Jib Arena til vinter lige HER.

 

Foto: Daniel Plaetner-Cancela

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.