PULSSURFSmagen af Cold Hawaii

https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/05/Cold-Hawaii-øl-640x360.jpg

 

Cold Hawaii er kendt af surfere i hele verden som nordens surfparadis. Året rundt tiltrækkes surfere fra nær og fjern til, og nu kan de også få fornemmelsen af, hvordan Cold Hawaii smager, når det vestjyske surfparadis i Thy får sin helt egen Cold Hawaii øl.

 

Det er Thisted Bryghus som i samarbejde med Friends of Cold Hawaii står bag den nye øl. Friends of Cold Hawaii er desuden arrangør af Cold Hawaii PWA World Cup og penge fra salget af øllen går blandt andet til at afholde konkurrencen, hvor 32 af verdens bedste windsurfere dyster i de store bølger ud for klitmøller.

 

!!Simon-Kvamm-Peter-Klemensen-og-Cold-Hawaii-ølSimon Kvamm er fan af øl – og Cold Hawaii // foto: Limfjord Update 

 

Simon Kvamm, forsanger i bandet Nephew, er protektor for den nye Cold Hawaii øl.

”Jeg kender flere af folkene bag Cold Hawaii-bevægelsen og syntes det, de har gang i, er spændende. Jeg kan lide øl, så Cold Hawaii øllen er bestemt én af dem”  fortæller Simon Kvamm til Limfjord Update.

Simon Kvamm er vild med Cold Hawaii og skal bl.a. hjælpe til med underholdning under næste PWA World Cup, når konkurrencen til september igen kommer til Klitmøller og omegn.

”Jeg har tilbudt at hjælpe til og skal stå for at skaffe noget underholdning til den lille scene i Redningshuset i dagene 17.-18.-19. September under Cold Hawaii PWA World Cup” afslørede Simon Kvamm til Limfjord Update.

 

SurfAmok i bølgerne til PWA world Cup 2011 // foto: Troels Iversen 

 

Øllen brygges på råvarer der vokser lokalt på den kyststrækning, som er hjemsted for de 31 surf spots som gør vestkysten til det efteragtede surfmekka. Cold Hawaii øllen sælges indtil videre på Mors, Thy, Hanherred, Thyholm samt på Bremen Teater i København.

Marie Raunkjær Christensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.