PULSSHERIDERSSKISNOWBOARDNyt talentcenter for freestyle er stiftet

Rikke Olsen6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/02/Freestyle-Kraftcenter-Riders.dk_-1024x684.jpg

Torsdag d. 9 Februar 2017 blev der skrevet historie. En ny forening for freestyle talentudvikling er netop blevet stiftet her til aften.

 

Freestyle Kraftcenteret en forening under Danmarks Skiforbund, ej at forveksle med en skiklub, hvis formål er at samarbejde med de danske skiklubber og events for derved at udvikle freestyleski og snowboard i Danmark. I smug har det nyoprettet center tidligere støttet initiativer som BadAss Box Session og Street Clash Snow Session, men her til aften blev det endelig officielt til den stiftende general forsamling. En af ildsjælene bag det nye Freestyle Kraftcenter er en af Danmarks tidligere bedste freestylere og underviser på Oure, Lasse Svendsen.

 

“Formålet er at få samlet en masse gode kræfter fra skiklubberne, så vi kan give freestyle atleterne de bedst mulige forhold”

 

Det er skiklubberne Hareskoven, Københavns Skiklub, Din Skiklub og ShredSisters, som i samarbejde har startet kraftcenteret op. Formålet er at de bedste atleter fra klubberne, kan dygtiggøre sig og få støtte og træning igennem kraftcenteret, så Danmark kan få atleter med til internationale konkurrencer, gerne allerede til vinter OL 2018. Drømmen om tilbagevenden af et Landshold i Freestyleski synes atter nær! Stay tuned for flere detaljer..

 

Freestyle Kraftcenter Riders.dk 2Det er disse skiklubber som har stiftet det nyoprettet Freestyle Kraftcenter…

Rikke Olsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.