SHERIDERSSKISNOWBOARDDM i Slopestyle – resultater, billeder og video

Alexander Vissing5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/04/IMG_7099-1024x683.jpg

Det var blevet lørdag og dermed tid til kongedisciplinen ved årets DM i Freestyleski og Snowboard. Se her resultater, en masse billeder samt en lækker video fra dagens Slopestyle-konkurrence som bød på forsvarende mestre og nye vindere.

 

Billeder: Thorsten Iversen

 

Selvom det startede ud noget skuffende, skulle sidste dag ved årets DM i Freestyleski og snowboard vise sig at blive en afslutning af den bedste slags. Danmarksmestrene i kongedisciplinen Slopestyle skulle nemlig findes, og selvom blæst udskød konkurrencen, påvirkede det ikke niveauet fra riders.

 

 

Bredt felt iblandt riders

Tidspres havde gjort at alle riders automatisk var gået videre til finalen hvor bedste run ud af tre skulle afgøre hvem der havde niveauet til at tage den tops. Og i blandt riders var alle aldre repræsenteret, fra 10 til 68 år og på ét selvom som to brædder.

 

 

Banen bestod af fire dele:

-> Downrail eller flatbox
-> 20 meter kicker, 10 meter kicker eller 5 meter kicker
-> Shootout-rail, 10 meter kicker eller 5 meter kicker
-> Flat-tube til downrail, flatbox eller wallride

 

Hos både ski og snowboard herrerene skulle det vise sig at danmarksmestrene fra Big Air atter skulle træde op på skamlens øverste trin, et trin som for herrerne på ski ligeledes var en vinder fra sidste års DM i Slopestyle, nemlig Thomas Trads. Se her de endelige resultater samt videoen i bunden.

 

Finale resultater fra DM i Slopestyle d. 8. april 2017

Snowboard, herrer

 1. Jonas Strømsted
 2. Niclas Schwartz
 3. Johan Hasle

 

 

Ski, herrer

 1. Thomas Trads
 2. Andreas Roar Madsen
 3. Marius Anmark

 

 

Snowboard, junior drenge

 1. Osmo Mikkola
 2. Jacob Birkholm
 3. Jacob Milsø

 

 

Ski, junior drenge

 1. William Roar Madsen
 2. Marcus Boa
 3. Phillip Faurschou

 

 

Snowboard, kvinder

 1. Cecilie Lundholdt

Ski, junior pige

 1. Victoria Vorre
 2. Maria Andreasen

 

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.