PULSSHERIDERSSKISNOWBOARDPressemøde: Så stort bliver Copenhagen Winter Games

Alexander Vissing4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/08/CWG_ridersdk-8-1024x683.jpg

Allerede tilbage i juni kunne vi breake nyheden om at Danmark endelig skulle blive vært for en Big Air konkurrence i absolut verdensklasse. I dag afholdte arrangørerne så pressemøde i de Københavnske B&W haller. Læs alle detaljer her.

 

Dette efterår skrives der dansk vinterhistorie når verdens bedste freestyleskiløbere og snowboardere vil smide deres vildeste trick på den største rampe bygget til Big Air nogensinde i den sidste slutspurgt om at kvalificere sig til OL i Sydkorea den kommende vinter. Det bliver verdens første indendørs Big Air konkurrence og afholdes i B&W hallerne på Refshaleøen i København, d. 3.-4. november 2017.

På pressemødet bød stifter og CEO Michael Fugmann velkommen. Her introducerede han Copenhagen Winter Games og de overordnet detaljer, ledsaget af kulturborgmester i Københavns Kommune Carl Christian Ebbesen, Lars Gaardhøj fra Region Hovedstaden, tidligere world cup rider i pukler Gustav Muus samt ambassadør for Copenhagen Winter Games Peter Falktoft.

 

Se det fulde pressemøde via vores facebookside HER.

 

Vintersport og koncerter i verdensklasse

Programmet er praktisk delt op hver sin kategori. Fredag d. 3. november skal freestyleskiløberne dyste om den store pengepræmie og de mange FIS point der potentiel kan kvalificere riders til OL, hvorefter snowboarderne står for tur lørdag d. 4. november. Kvalifikationerne afholdes i dagstimerne hvorefter finalen ledsages af et spækket musikprogram om aftenen.

 

Michael Fugmann fortæller detaljerne omkring Copenhagen Winter Games… // Foto: Alexander Vissing

 

I løbet af de næste par uger vil musikprogrammet løbende blive offentliggjort, men arrangørende garanterer af det musikalske kommer til at matche niveauet på ski og snowboard. Ligeledes vil atleterne løbende også blive offentlig gjort i takt med at vi kommer tættere på November. I alt vil 40 af verdens bedste skiløbere og 40 af verdens bedste snowboardere stille til start. På damesiden kommer der henholdsvis 20 skiløbere og snowboardere.

Og selvom at startlisten langt fra er færdig, kan vi dog allerede nu afsløre at snowboardere som Marcus Kleveland og Ståle Sandbech med stor sandsynlighed vil være at finde i hallen sammen med skiløbere som Øystein Bråten, Jesper Tjäder, Nick Goepper og Tiril Sjaastad. De internationale riders vil desuden få dansk selskab da både Rasmus DJ og Thomas Trads også forventes at stille til start.

 

Forhold i top

De mange atleter for superbe forhold når de skal dyste om de vigtige point til OL. Hverken regn eller blæst bliver et problem, da hele herligheden kommer til at foregå inde i B&W hallerne. De 10.000 tilskuere vil kunne overværer al action i tørvejr på den største kicker bygget til Big Air i et city event nogensinde. Det tyske firma Schneestern vil stå for konstruktionen indeholdende 200.000 tons stål som skal bære de 1.500 kubik sne som produceres af 700.000 liter vand fra Refshaleøen.

 

Billetsalget åbnet

Allerede nu kan man sikre sig en plads til den spektakulære begivenhed. En fuld dagsbillet koster 495,- + gebyr og giver adgang til at se det hele: kvalifikation, finale samt koncerter. Hvis man vil nøjes med kun at se kvalifikationen kan man for 95,- + gebyr få adgang til hallen fra 10.00 til 15.00. Har man brug for parkering koster det 100,- + gebyr. Køb din billet her: www.ticketmaster.dk/feature/wintergames

 

Hold øje med Riders.dk hvor vi løbende afslører nye detaljer om Copenhagen Wintergames og indtil da:

Følg med på deres Facebookside HER.

Tilmeld jer Facebook eventen HER.

Følg med på Instagram HER.

 

B&W Hallen ligger i november gulv til Danmarks første FIS Big Air event… // Foto: Alexander Vissing

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.