SKIPropfyldt premiere på THIS IS HOME

Alexander Vissing5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2017/10/This-is-Home_nautic_riders.dk-7-1024x683.jpg

Regnfuldt efterårsvejr var ingen hindring da Nautic lagde lokaler til en propfyldt danmarkspremiere på Factions nye skifilm, THIS IS HOME.

Faction har efterhånden markeret sit værd som den foretrukne ski under et hav af verdens bedste atleter, fra den franske skilegende Candide Thovex, til stilikonet Adam Delorme til det 15-årige stortalent Kelly Sildaru. Som opfølgning på de prisvindende webisodes ”We Are The Faction Collective” der er blevet set over 4 millioner gange, er det schweiziske skimærke nu klar med deres første skifilm i fuld længe, ”THIS IS HOME”.

I samarbejde med Nautic i København havde vi derfor inviteret til danmarkspremiere på den nye 45 minutter lange film, hvor et talstærkt fremmøde på en regnfuld tirsdag aften, sikrede dug ned af butikkens vinduer samt vinterstemning når det er absolut bedst.

 

Bemærk duggen på vinduerne – Nautic var tæt pakket…

Socialisering og røverhistorier inden at THIS IS HOME går på…

 

THIS IS HOME skildrer Faction atleterne på deres respektive hjemmebjerge samt hvordan de netop tolker meningen med deres hjem. Og her beviser Faction, at deres atletportefølge er bred og divers, da filmen indeholder både urban skiløb, park shoots, store freeride linjer samt backcountry freestyle.

 

Der følges intenst med fra alle rækker…

This Is Home er både filmisk flot og indeholder topklasse skiløb…

 

Som vært for aftenen var den danske Faction rider Johan Duus. Udover at give sit besyv med på filmen, blev der efter fremvisningen kastet give-aways ud fra Faction samt trukket lod om en Faction Prodigy 1.0 ski iblandt alle fremmødte. Stort tillyke til Rene Knorborg hvis vinter nu er blevet en del sjovere!

 

Aftenens vært Johan Duus kaster give-aways ud efter fremvisningen…

Og overrækker her lodtrækningspræmien til Rene Knorborg…

Et par spritnye Faction Prodigy 1.0 ski – tillykke!

 

Slutteligt en stor tak til alle fremmødte for solid opbakning samt tak til Faction for en fed skifilm, Nautic for at lægge lokaler til samt climax.dk for lån af teknisk grej.

 

THIS IS HOME fortsætter sin tour henover og verden den næste halvanden måneds tid, hvorefter at den vil blive frigivet. Hold jer opdateret på www.thisishome.film

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.