SNOWBOARDSlushicemag – oplev Danmarks nye snowboardmagasin

Alexander Vissing4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/01/Slushice-mag-riders.dk-1-1024x724.png

For knap et år siden kunne vi afsløre. at et nyt dansk Snowboardmagasin var på trapperne. For en uge siden dag ramte Slushicemag så endelig landet i et nytænkende og inspirerende format.

Der har altid været noget helt specielt over et ski- eller snowboardmagasin, en følelse af at komme helt under huden på ens passion samt det at kunne drømme sig langt væk i smukt content imellem ens hænder.

De fysiske magasiner har haft en hård tid i den nye digitaliseret verden, og en del har sågar måtte dreje nøglen om. Men heldigvis findes der folk som modarbejder denne tendens. For knap et år siden kunne vi løfte sløret for Slushicemag, et nyt dansk snowboardmagasin, med Mikkel V. Jørgensen som bagmand.

 

 

Tilbage der påpegede Mikkel, at Slushicemag ville være en moderne og digital fortolkning af det traditionelle fysiske magasin. For en uge siden fik vi bekræftet hvad han havde lovet. Udover at være bygget op med dybe interviews og flotte billeder, er der inkorporerede videoer tilknyttet de enkelte riders, hvilket blot fuldender en dynamisk og visuel oplevelse.

Det 82 sider lange pragteksemplar kan opleves ganske gratis på www.slushicemag.dk eller ved at klikke på nedenstående billede. Et must-read igen, igen og atter igen!

 

 

Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.