SKI & SNOWBOARDRiders.dk MONEYFRAMES! 2018 – se de indsendte bidrag

Redaktionen4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/04/graphics19_apr_x_see-videos-1024x576.jpg

Riders.dk’s læsere har været kreative, flittige og nytænkende i både i sneen og klippestudiet gennem, og vi kan nu stolt vise de 28 indsendte videoer frem! Se videoerne, gense dem og del dem med jeres venner, alt imens deltagerne spændt venter på at finde ud af, hvem der bliver de store vindere af forårets fedeste videokonkurrence!

Riders.dk MONEYFRAMES! en videokonkurrence, hvor eneste krav er, at videoen skal have en varighed på 15 sekunder. Frem til d. 22. April har snehungrende danskere indsendt deres videoer, og allerede nu på torsdag, d. 26. april 2018 (dagen før store bededag), afsløres vinderne iblandt de 28 bidrag. Det hele løber af stablen til Riders.dk MONEYFRAMES! Award Show & After PartySøhesten i København, hvor der skal findes vindere i følgende kategorier:

 

 • Bedste video
 • Bedste linje/ trick på ski
 • Bedste linje/trick på snowboard
 • Bedste redigering
 • Bedste stemning
 • Bedste idé
 • Bedste rookie
 • Publikumsprisen (Afgøres via afstemning til Award Show)

 

Udover evig hæder fra  det danske ski- og snowboardmiljø, løber vinderne også af sted med fede præmier fra CopenHill, Douchebags, Anon, Lakor, Nautic, Dragon samt Blacksnow.dk. Det hele finder som sagt sted på Søhesten, der er beliggende på Sølvgade 103 i indre København. Programmet for aftenen er således:

 

PROGRAM
 • 20.00: Dørene åbner – Uddel high fives til dine venner! ✋
 • 21.30: Award Show – Vinderne offentliggøres og hædres. 🎥
 • 23.00: After Party – Very Vinyl med DJ Cars10 og Steen Rock spiller den op med funk, disco og hip hop til den lyse morgen. 🍻

 

Læs mere om aftenen på facebook lige HER. Tjek her til sidst alle de fede indsendte bidrag til Riders.dk MONEYFRAMES! 2018.

Vi glæder os til at se alle til et brag af en fest på torsdag!

/ Riders.dk crewet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.