SKI & SNOWBOARDTag på Oure Freestylecamp til sommer

Redaktionen3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/05/front_oure-jib-ridersdk-1-760x490.jpg

En af Danmarks største helårs JIB parker danner rammen om et nyt sommertiltag for alle freestyleinteresseret i efterskolealderen. Tag med på Oure Freestylecamp, få nye venner samt udvikl de skiløb og snowboard, så du står helt skarp til næste vinter.   

Sidste efterår blev Oures JIB Park færdig, og eleverne på Oure har brugt den flittigt siden. JIB Parken er en af Danmarks største, og med mange obstacles, er det muligt at køre flere linjer. Parken er bygget på en eksisterende bakke, der samtidig er samlingen for en mountainbike bane, der har spor op og ned, ved siden af JIB parken.

Parken blev åbnet i oktober, hvor bl.a. Rasmus DJ var forbi, og gav en smagsprøve af hans mange tricks – han var lige kommet fra sommertræning i New Zealand, og var skarp.Han ville gerne have haft en park som Oures da han var ung, det havde været en kæmpe hjælp til sommer træningen.

 

 

Den komplette træningsramme

På Oure Freestylecamp, får du mulighed for at træne om sommeren, samtidig med der er en masse andre unge mennesker, der både surfer, kiter, ror havkajak og meget andet. Du vil på Freestylecampen få en masse træning i Oure JIB Park, hvor træningen bliver suppleret med udspring i svømmehallen, fysisk træning og meget mere. Der bliver også tid til at se og tale om nogle af de helt vilde tricks i historien – alt i alt den helt perfekte forberedelse til vinteren og parkerne derude.

 

 

Danmarks bedste undervisere og gratis lån af udstyr

På campen vil du blive undervist af nogle af Danmarks sejeste freestylere og bedste undervisere, der ved alt om miljøet, stilen, tricks’ene og træningen. De glæder sig helt vildt til at dele ud af deres erfaringer og undervise dig, på det niveau, hvor du er.

Alle kan være med, men du kommer klart til at få mest ud af det, hvis du har haft ski eller board under fødderne før. Har du dit eget gear, så tag det gerne med. Ellers kan du låne af Oure. Efterskolen går også meget op i sikkerhed, og alle skal selvfølgelig som minimum bære hjelm i JIB Parken, ligesom et rygskjold altid er en god sikkerhed.

 

 

Sådan kommer du selv med

Du bor i husene på efterskolen hele ugen, så du også kan prøve hvordan det er at være på efterskole, og hvordan det er at bo sammen med andre unge der er vilde med sport. Så hvis du synes sommeren og udsigten til at komme på ski igen er lang, så ta’ ned og shred’ med, forbedr dine tricks, vis noget attitude og få nye venner, der deler samme interesse som dig selv. Det bliver helt sikkert en vild uge med fuld fart på!

 

HVAD: Oure Freestylecamp
HVEM: Alle freestyleinterresseret uanset niveau
HVOR:
Oure efterskole, Idrætsvej 1, 5883 Oure
HVORNÅR:
Uge 28 (8. juli – 14. juli)
HVOR MEGET:
DKK 2.945,- inkl. al undervisning, instruktion og udstyr, kost og logi samt foredrag.
HVORDAN:
Læs mere og tilmeld jer her.

 

Artiklen er sponsoreret af Oure Efterskole

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.