SKI & SNOWBOARDAfviklingen af DM i Freestyle sættes i offentlig udbud

Redaktionen2 år siden1 min

Efter en årrække med faste arrangører udbydes afviklingen af DM i Freestyleski og Snowboard nu offentligt. Informationsmøde er d. 24. Juni kl. 15.00 i Idrættens Hus.

Elitecenteret – Kraftcenteret for Freestyle og Freeride har fået en række henvendelser omkring muligheden for at deltage i afviklingen og afholdelse  af DM i Freestyleski og Snowboard. De vil naturligvis gerne være åbne for de forslag og muligheder som interesserede ligger inde med.

Dette års DM havde historisk mange deltagere og det er et brændende ønske at DM fremover fastholder den store  interesse for deltagelse og samtidig også kan blive en publikums interessant event.

Der indbydes til et informationsmøde, hvor mulighederne for næste års DM bliver drøftet og hvordan man i fællesskab kan løfte og byde ind på opgaven.

I løbet af den næste uge udsendes kravspecifikationerne til DM 2019 til alle interesseret.

 

Send mail om deltagelse til infomøde 24. Juni kl. 15.00 til: freestylekraftcenter@gmail.com

Adresse: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndbyvester

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.