/Sommerens Din Camp pumper derudad i Tignes

Sommerens Din Camp pumper derudad i Tignes

Af Laura Kornerup

Sol, gå-på-mod, shred og seje campers er nogle af nøgleordene for dette års sommercamp Din Camp. Som altid er der både skiers, snowboarders og mountainbikers med, som alle er helt vilde for at udvikle deres niveau i både snow parken og på de mange mountainbike trails.

Forholdene på gletsjeren er formidable efter en rigtig god vintersæson med en masse sne. De gode forhold giver grobund for en absurd stor udvikling alle deltagerne imellem. Solen skinner og sneen er slushy, hvilket ikke ligefrem sætter en stopper for de ivrige skiers og snowboarders.

 

Foto: Anton Lisner

Foto: Anton Lisner

 

Rundt om på bjergsiderne i både Tignes og Val D’Isere bliver der virkelig også givet gas på downhill mountainbike med Gregers Pedersen ved roret. ”Det har været helt vildt fedt i dag, og Gregers er virkelig god til at presse os og bringe os ud af vores comfort zone” Lyder det fra Mikkel C. Mandrupsen, som er med på Kombi Camp, hvor han både kører snowboard og har downhill som supplement.

 

Den traditionsrige 3-kamp

I mandags havde vi, traditionen tro, 3-kamp med disciplinerne fodbold, basketball og volleyball. Her var alle delt ind på hold på tværs af de vanlige snowboard-, ski- og downhill-hold. Her blev der virkelig også gået til den, og kæmpet til den bitre ende, hvor bronze-kampen og finalen blev spillet i disciplinen volleyball. Sejren gik til Hold 3 med Simon Storgaard Oksen i spidsen.

 

Foto: Anton Lisner

Foto: Anton Lisner

Foto: Anton Lisner

 

Op på den store kicker

Onsdag var der fuldstændig bluebird, hvilket betød at der blev sat nye tricks på alle holdene. Der var sågar flere af skierne og snowboarderne, som vovede sig ud i at prøve kræfter med XL-kickeren og fik sat nogle nye seje tricks på denne bombastiske kicker. Trænerne er så stoked over og stolte af deres elever og ser nu endnu mere frem til de kommende dage, hvor entusiasmen og gå-på-modet helt sikkert fortsætter!

 

Foto: Anton Lisner

 

Hold øje med Playground SNOWs instagram og Facebook-side for både billeder og videoer af, hvad vi foretager os her i skønne Tignes!

 

Se video fra campen her:

 

https://www.facebook.com/playgroundsnowclub/videos/869281569939520/