SURFPå kort visit i Marokko

Victoria Jensen3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2018/10/DSC01814-1024x682.jpg

Riders.dk har været en tur til kysten i Marokko for at prøve kræfter med bølgerne. Turen har gjort os klogere på surfmulighederne ved Atlanterhavet.

Riders.dk har tidligere været i Marokko for at undersøge surfterrænet og denne gang gik turen specifikt til surfbyen Taghazout. Som det også har været nævnt i tidligere artikler, byder byen på mange forskellige surfspots, heriblandt Anchor Point, Panorama Beach, Hash Point, Killer Point, Anza Beach og Banana Point. Især Anchor Point og Killer Point er kendte strande at surfe ved, og byder begge på varierende bølger, men primært bølger for den mere øvede surfer.

Riders.dk boede på surfcampen Hashpoint, der selvfølgelig lå ud til surfspottet Hash Point. Der var dog ikke gode bølger på denne strand i løbet af ugen, hvorfor denne uges surf primært bød på surf ved stranden Anza Beach. Stranden her byder på gode begynder-bølger, men for de mere øvede, kan man også surfe ved revet, hvor bølgerne er større.

Taghazout er en gammel fiskerby, som nu huser flere surfere, end fiskere. Der er dog stadig fiskere, der tager ud i deres både hver morgen, og lugten af røget fisk fra fabrikken længere oppe af kysten rammer også til tider byen. Byen er helt sikkert et besøg værd, hvis man ønsker at få øvet sine surfskills og bo i en hyggelig lille fiskerby.

Nedenfor ses forskellige fotos fra Anza og Taghazout.

 

// Fotos: Victoria Jensen

Victoria Jensen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.