SNOWBOARD5 stærke til Lasse Lehwald

Tor Rabøl Andersen2 år siden2 min

Fjerde udgave, af 5 stærke, lander nu i skødet på en af Danmarks bedste snowboarders. Han er kendt på den danske freestyle scene, og kan bryste sig af flere podiepladser fra adskillige konkurrencer, senest en guldmedalje i slopestyle til årets DM i ski og snowboard. I kender ham fra vlogs, og i kender ham for den gode stil han altid ligger. Her er 5 stærke til Lasse Lehwald.

I 5 stærke serien, sætter vi fokus på udvalgte personligheder i miljøet, hvor de blandt andet deler deres kommende vinter, og hvad de føler der er hot og not den kommende sæson. I Denne uges 5 stærke har vi snakket med en af Danmarks bedste freestyle snowboardere og international competition rider. 

Skærmbillede 2018 11 04 kl. 17.48.39
backside 720 tailgrab – til DM i Hafjell 2018


Riders.dk: Hey Lasse – hvor skal du shredde den kommende vinter?

Yooo! Det er godt spørgsmål. Som jeg faktisk ikke helt selv ved endnu. Men planen lige nu er en tur til Østrig i næste uge med nogle homies, og så bliver resten af sæsonen mest bare at rejse lidt rundt og besøge nogle venner i Norge og Sverige, og forhåbentlig også komme ned til alperne lidt. Derudover har jeg også en tur som træner til Laax, og så skal jeg rundt og køre nogle konkurrencer hist og her.

Skærmbillede 2018 11 04 kl. 17.54.30
Slashes I minipipen i Kläppen.


Hvad er hot og not den kommende vinter?

Det meste syntes jeg egentlig er ret hot, så længe man selv syntes det hot! Lige for tiden er der rigtig mange som har super god stil og det er jo altid hot. Ellers så er det bare at have fuld fart på lave dope tricks, have det alt for nice og selvfølgelig filme det hele og lave edits og insta videoer.

Hvad bliver vinterens absolutte højdepunkt?

Der går nogle rygter om en film med nogle bois, hvilket kunne blive et kæmpe højdepunkt. DM bliver også et højdepunkt, med ny location bliver det super spændende og det glæder jeg mig meget til. Men det bedste bliver nærmest bare at shredde med alle bois igen.

Skærmbillede 2018 11 04 kl. 17.53.53 1
Backside Boardslide


Hvem skal man holde særligt øje med den kommende vinter?

Uha der mange som jeg holder øje med, men særligt syntes jeg at man skal holde øje med Karen Schmidt, Hun laver altid noget vildt. En anden der gør det godt lige nu er Maria Thomsen, hendes part i The uninvited var helt vild, så hvis man ikke har set den, så skal man lige gøre det.
Og selvfølgelig skal man holde øje med Marius Hansen’s og mine vlogs, man kan følge hans youtube kanal ”made by marius” så er man sikker på ikke at misse noget!

Skærmbillede 2018 11 04 kl. 18.11.03
Melon grab


Hvad gør netop dig unik denne vinter
?

Jeg tror at det der gør mig mest unik, er at jeg prøver at køre lidt konkurrencer nogle Europacups, for at se hvor jeg kan tage det hen. Jeg syntes det er fedt at blive presset lidt at konkurrencen, men der er ikke så mange andre boarders lige nu i DK som gør det, men det kommer der forhåbentlig snart.

Vi siger tak til Lasse og ønsker ham en lækker sæson!

Læs de sæsonens tidligere 5 stærke her:

Skærmbillede 2018 11 04 kl. 18.18.07
Podie shot fra DM i ski og snowboard, I Hafjell April 2018 – Lasse snupper guldet med hjem.

Tor Rabøl Andersen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.