SKI & SNOWBOARDAmager Bakke åbner for skiløb i uge 7

Alexander Vissing1 år siden1 min

I to dage i Februar åbner den nederste del af Københavns kommende skibakke for offentligheden. Læs hvordan det bliver dig, og se med da vi sammen med TV2 Lorry testede bakken i mandags.

Har du lyst til at stå på ski eller snowboard på Amager Bakke? Svaret fra de fleste er nok et klart rungende JA. Og allerede om en måned kan dette blive til virkelighed, når CopenHill som står for at drive skianlægget, åbner op for to dages offentligt test skiløb på bakkens nederste halvdel.


copenhill amager bakke januar 2019
To dage i februar kan du prøve den nederste del af Amager Bakke // Foto: TV2 Lorry


Ekspertpanel giver topkarakter

I mandags var et ekspertpanel ude og teste forholdende på bakken, herunder Riders.dks egne Marie Tvarnø og undertegnede. TV2 Lorry dækkede hele begivenheden, og begejstringen var ikke til at skjule. Se den fulde syv minutter lange video i bunden af artiklen.


copenhill test lorry
Fra venstre: Johan Duus, Marie Tvarnø, undertegnende samt Christoffer Vorre


Hvordan kommer jeg til at prøve bakken i uge 7?

Imens at CopenHill venter på at kunne lukke dørene op til det fulde anlæg, så er det blevet besluttet, at der ekstraordinært kan åbnes for offentlig test skiløb på den nederste halvdel af skibakken. Det vil foregå i vinterferien om tirsdagen og onsdagen (d. 12. og 13. februar 2019). Det kan kun finde sted, fordi der ikke foregår byggeri samtidig, og fordi driften af affaldsanlægget holder pause disse dage.

Vi skal naturligvis udnytte denne unikke mulighed til at få så mange som muligt på besøg, og samtidig få så meget feedback på oplevelsen som muligt.

Christian Ingels, direktør i CopenHill A/S


Man kan melde sig gratis ind i ski communitiet SKI365 her for at være blandt de første til at få at vide hvornår bookingen til de eftertraktede datoer åbner. Man kan desuden også signe op til communitiet ved at deltage i konkurrencen om en gratis skiferie for 4 personer til Schweiz, samt andre fede CopenHill præmier her.

For at alle kan få en god oplevelse, vil der altid være en begrænsning på antallet af samtidige skiløbere på skibakken. Det anbefales derfor, at man booker sin skitid på forhånd for ikke at gå forgæves – og via SKI365 får man informationerne først.

Der vil være halv pris på skitimerne da det kun er den nederste del af bakken som er åbent, og for dem som har årskort vil ens 365 dages aktivering ikke starte der. Vi ses i uge 7!

Se her til sidst ekspertpanelets dom fra TV2 Lorry.


Alexander Vissing

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.