SURFWINDSURFKlitmøller og Thy leverede fantastiske forhold

Redaktionen1 år siden1 min

Igen i år leverede Klitmøller og Thy fantastiske forhold for Danish Open Windsurf Wave/Freestyle, vi fik det hele regn, sol, vind og stille vejr, men vigtigst af alt resultater i alle klasser og discipliner.

Første dagen startede tidligt på en regnfuld strand i Agger hvor juniorer og damer sejlede bølger med danske Line Wittrup skadet blev det Tyske Caro Webber på første pladsen.
I junior afdelingen gik første pladsen til Henri Koberg på 18 år foran den kun 13-årige Danske Verdens Mester Tobias Bjørnaa, flot sejlet og der er forsat håb for de danske farver i fremtiden 🙂

Efter Agger kørte en karavanen af surf biler tilbage nordpå til Klitmøller hvor den stod på sol og fin vind og Freestyle i A klassen kunne gå i gang hvilket blev en opvisning i flotte hop og manøvre tæt på stranden, her blev det Rasmus Øgelund fra Thurø på fyn foran Mads Bjørnaa fra Klitmøller. En lang dag på vandet var slut og det blev en flok trætte surfere der prøvede at tømme pizzeriaer for mad.

Dag to stod mest på ømme muskler og afslapning men også en lille paddelsurf konkurrence i sol og fine bølger på revet i Klitmøller.

Til dag tre var der igen lover fin vind og bølger og der blev kaldt til tidlig start kl. 7.30 og bølge konkurrencen i A klassen kunne gå i gang, forholdene var svære og der skulle kæmpes i den lette vind og tiltider små bølger men efter 10 timers sejlads blev det Danske Kenneth Danielsen der stod øverst på skamlen efterfulgt af Hollandske Martin Ten Hoeve, lidt længere nede blev det igen til en fin plascering for 13-årige Tobias Bjørnaa som kæmpede sig frem til en 5 plads i et virkelig hård feldt af top sejlere fra Norden.

Men alt i alt en stor succes for angør klubben Nasa Klitmøller, finale afdeling af Danish Open Windsurf Wave/Freestyle bliver afhold i uge 42 hvor også de officielle Danmarks Mester titler bliver uddelt under Dansk Sejlunion.

Nu er der kun tilbage at takke alle de frivillige der har lavet en fantastisk indsats for at få sådan en arrangement til at lykkes og sidst men ikke mindst dem der har hjulpet med lodtræknings gaver til alle frivillige og deltagere, tak.

Klitmøller Rig Wear
Cold Hawaii Wet Dreams
K4 Fins
WestWind Surfshop Vorupør
dryrobe
City Lift A/S – Danmark
NeilPryde Scandinavia

 

Junior Wave U20
1 Henri Kolberg
2 Tobias Bjørnaa
3 Malte Øgelund

A freestyle
1 Rasmus Øgelund
2 Mads Bjørnaa
3 Andreas Maciej Pedersen

A wave
1 Kenneth Danielsen
2 Martin Ten Hoeve
3 Henri Kolberg

Women Wave
1 Caro Weber
2 Stine Bøttern
3 Maria Behrens

Overall Wave/Freestyle

1 Mads Bjørnaa
2 Rasmus Øgelund / Andreas Maciej Pedersen
3 Nicolai Klitgaard

Billeder
Brian Engblad
Lars Bjeregaard Jensen

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.