SURFWINDSURFSeverne og Starboard får ny repræsentant

Redaktionen3 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/06/3_23.jpg

Severne og Starboard er godt kørende med et stjernebesat team lige fra Philip Köster til Bjørn Dunckerbeck. På den danske scene bliver nu satset ekstra for at få fat i markedsandelene inden for begge mærker, ved at hente Mikkel Asmussen fra Simmer Style. Her har han de seneste 5-6 år hentet markante markedsandele hjem til det svenske – spændende at se hvad det nye skifte bringer.

Jeg er meget glad for at annoncere, at jeg vil repræsentere Severne og Starboard på dansk marked i fremtiden. Vi kommer til at have en solid base af testudstyr så alle kan komme til at prøve det af inden de køber.

Her på Riders følger vi op når vi har testet sejlene på vandet. Du kan skrive dig op hos severne & starboard danmark her for at få yderligere info: https://severne.dk/

 

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.