SKI & SNOWBOARDFreeride DM skriver treårig kontakt med østrigsk skisportsområde

Redaktionen2 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2019/06/FB-cover-photo-1280x720.jpg

De officielle danske mesterskaber i disciplinen freeride skiløb og snowboard har netop skrevet under på en treårig kontakt med Fieberbrunn i Østrig.

 

Fieberbrunn er en kendt freeride destination, del af Skicirkus Saalbach – Hinterglemm – Fieberbrunn – Leogang, som har været fast stop på den professionelle Freeride World Tour.

I 2020 vender snowboard også tilbage på programmet til Freeride DM 2020.

 

”Vi er utrolig glade for at have landet en aftale med Fiberbrunn for de næste tre år. På den måde er fremtiden sikret for Danmarks hyggeligste skievent i Alperne. De muligheder vi har i Fieberbrunn sammen med det dygtige og ambitiøse team fra Fieberbrunn Bergbahnen og Pillerseetal Tourismusverband er helt fantastiske. Vi (arrangørerne, red.) ser dette samarbejde som en stor styrkelse for udvikling af Freeride DM og dens fremtid.” udtaler Troels Iversen, arrangør.

De danske mesterskaber i freeride har været afholdt siden 2008. Fra 2008 til 2010 blev det afholdt i franske Les Deux Alpes. Fra 2011 til 2016 i franske Tignes i Rhône-Alpes regionen. I 2017 rykkede Freeride DM til østrigske Fieberbrunn, hvor dette års udgave af de danske mesterskaber i freeride også blev afholdt.

”Vi har store planer for Freeride DM de kommende år, og allerede startende i vinterferien, uge 7 næste år. I øjeblikket er vi i gang med at finde det helt rigtige set-up for den ultimative uge i Alperne for deltagere samt tilskuere og familie. Det skal være en uge der samler det danske freeride miljø.” fortæller Johannes Feldager, arrangør.

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn er en af danskernes aboslut favorit destination. Dette i kombination med at afvikle Freeride DM i uge 7 vil bringe et stort antal danskere sammen i denne uge.

De danske mesterskaber i freeride bliver afholdt i vinterferien uge 7 (08. til 15. februar 2020)

Følg med på https://www.facebook.com/FreerideDM eller https://www.freeridedm.dk

Læs også vores reportage fra Freeride DM i år Det årlige freeride DM i Fieberbrunn blev i år afholdt i uge 7. Der var generelt rigtig højt niveau og hele feltet leverede præstationer, der bestemt var prisværdige.”

Redaktionen

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.