SKI & SNOWBOARDTrailer til Tanner Halls nye film “Tanner Hall: Forever”

Jens Peter Frederiksen7 måneder siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2020/08/THForever_Action-scaled-1.jpg

Den levende legende Tanner Hall er tilbage på skærmen i ny film.

THall der må siges at være en af legenderne på den internationale skiscene, har brugt de sidste to år på at filme med produktionsselskabet Frozen Ambrosia. Tanner, der også går under navnet Skiboss, har en tyve år lang skikarriere bag sig og blandt andet hele syv X-Games guldmedaljer om halsen. Han fik for et par år tilbage et wildcard til Freeride World Touren og enterede freeride konkurrencescene med et brag!

Nu er Skiboss klar med en ny film hvor han fortæller om sin vej tilbage til konkurrencemiljøet og selvfølgelig er den spækket med en stor mængde vilde scener.

Se traileren her:

 

Filmen bliver tilgængelig on demand den 6. oktober 2020 og Riders.dk redaktionen glæder sig til at se hvad “T” har haft gang i de sidste to år, traileren ser lovende ud!

#THallForever

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.