SKI & SNOWBOARDSne update fra Alperne!

Cornelius Ledang11 måneder siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2020/12/Screenshot-2020-12-08-at-15.01.21-1280x777.png
Foto // hochpustertal-ski.at

For nogen vil det måske være at gnide salt i såret, men i weekenden er der faldet rigtig meget sne over store dele af Alperne, og det har været usædvanligt tungt snefald i de sydøstlige dele.

I Cortina d’Ampezzo har de for eksempel fået mere end to meter sne i højden siden fredag. Lignende mængder er faldet i Østtyrol, og lavinerisikoen steg søndag til 5/5. Mange steder har de store mængder sne, dog skabt større problemer end glæde. Flere veje er blevet lukket, og 3500 husstande er uden elektrisitet.

Perfekt powder i Engelberg!

Som nævnt, er der faldet enorme mængder sne i de sydlige alper. Mange steder egentlig for meget, som er det der har foresaget de mange problemer. Men på den nordlige side af den største alpine højderyg i Engelberg har de lidt flere træer, en mere acceptabel lavinefare og 70 centimeter frisk sne skabt perfekte forhold. Det kunne faktisk næsten ikke blive bedre! Især søndag morgen var der gode forhold på bjerget, og folk vrimlede til for at få nogle friske powder turns.

Engelberg webcams>>

Foto // Oskar Enander

Nyeste 3 dages sneprognose 

Som man kan se på den ovenstående sneprognose fra wepowder.com, forventes der at falde over en meter sne de næste par dage. Særligt Obertilliach forventes at blive ramt hårdt, med snefald på helt op til 115cm.

Top 10 sneramte ski resorts

Kilde // Wepowder.com

 

Cornelius Ledang

Cornelius startede på Riders.dk i 2020. Han arbejder til daglig som fotograf, med hovedområde inden for surf og ski. Om sommeren kitesurfer han og om vinteren bliver bordet byttet ud med ski.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.