Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: 1 st. ved sidste stævne på træningsophold i OZ

windsurf

1 st. ved sidste stævne på træningsophold i OZ

Vejrudsigten var lovende, 20-30 knob fra sydvest begge dage…Lørdag, som var første dag af stævnet blev en lang dag. Vinden var kraftig og varierede, mellem 24 – 45 knob og vinden svang fra Syd til vest hver 10 min. Så det var umuligt at afholde nogle sejladser, desværre! Tiden gik med at afholde speed konkurrencer hvor vi sejlede med GPS som målte vores fart, selv det var svært.

Jeg havde en 6.7 m2 sejl som i 40 knob betød en ordenlig tur i baljen! Jeg kom dog op på 36.3 knob, som var okay for de noget ”brutale” forhold.

Søndag var mere human, vinden havde lagt sig, desværre lidt for meget, så meget af formiddagen gik med at vente på vinden. En sejlads blev gennemført, men desværre ikke tællende, hvilket var ærgelig fordi jeg vandt den. Vinden var for ustabil i retning og styrke, så det var kun fair nok.

Det lykkedes os at få en sejlads i hus, vinden var endelig konstant i 20 min, men stadig let så det var hårdt arbejde rundt om banen. Jeg lagde ud med en god strybord start, men bommede hurtigt over på bagbord og fik et godt lift op mod topmærket og fik et rigtig godt forspring som jeg øgede hele vejen…Jeg vandt sejladsen og sluttede af som nr 1 i formula…

Vi sejlede desuden et marethon, som kun sejles når vinden er for svag til formula for at få et resultat, her blev jeg nr. 4, sub planede hele vejen rundt og kom aldrig rigtig i planing.

På tirsdag går turen til Perth hvor jeg fortsætter min træning inden jeg
begiver mig hjem til det kolde nord!

De bedste hilsener
Jesper

Read more

surf

SURFJOINT 2005

Sommerens uden tvivl fedeste surf event løber af stablen d. 23. juli 2005 i Klitmøller, hvor Danmarks surf community samles til en dag med masser af beach front surf, barbeque og fadøl

Læs mere
windsurf

Preview: Dansk actionpacked windsurfing-dvd

Så kan du godt starte op under dvd‘en - en ny super actionpacked windsurf-film ser dagens lys idag. Navnet er SPAM og den er spækket med internationale ridere og action lagt ud over det normale

Læs mere