Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: 5 stærke til Mads Dixen

5 stærke til Mads Dixen
5 stærke

5 stærke til Mads Dixen

Mads Dixen er netop taget af sted på sæson i Val Thorens, han er 22 år gammel og har stået på ski hele sit liv. I sommer var han en uge i Tignes på ski, hvor han blandt andet stod sammen med Rasmus DJ. Læs her, hvad han mener om flyverdragter og hvilke tricks han arbejder på.

Hvor skal du shredde den kommende vinter?
Den kommende sæson, bliver min jomfrusæson og forventningerne er helt i top! Jeg flytter til Val Thorens, hvor jeg skal arbejde på Nortlanders hotel, Bel Horizon. Jeg har været i Val Thores i alt tre uger. Én uge for hvert år i gymnasietiden i 11/14, og det er jo vanvittigt sted. Bylivet og ikke mindst bjergene er helt i top!

mads-dixen-2
Val Thorens 2011 // Foto: Klaus Heisterberg

Hvilke mål har du for vinteren og hvilke tricks arbejder du på?
De sidste tre gange jeg har været af sted, har været i Tignes. To gange i vinters og en uge sommerferien. Her har jeg fået rimelig godt styr på både front- og backflip, så i den kommende sæson vil jeg gerne ud og lege med lidt Corks og lidt grabs. Men mit railgame skal selvfølgelig også opjusteres. Alt i alt glæder jeg mig bare til at komme af sted, lege og få udvidet repertoiret!

Hvilke ski står du på og hvorfor?
Henrik Harlauts signatur ski fra 2013 som han vandt X games Big Air i Aspen 2013, Armada Al Dente. Jeg valgte den ski fordi den er så playful, uanset hvor på bjerget man er. Den er genial i parken og bred nok til at tage en tur i pudderet!

Hvad er hot og not denne vinter?
Denne vinter, ligesom alle andre, er funky flyverdragter det hotte. Jeg bestræber mig selv i øjeblikket på at skaffe en! Og til dem som befinder sig i Danmark henover vinteren, vil det hotte naturligvis være de undervurderet paraplyhatte.
Hvad angår not-delen må jeg være ærlig og ikke mindst fornuftligt og sige at det at køre uden hjelm, ikke holder. Har selv haft hjelm på, hver gang jeg har været på ski siden jeg var halvandet år gammelt. De har været i alle farver, med flammer og andre vilde motiver. Har dog ingen flammer på den nuværende.

mads-dixen-5
La Grande Motte Tignes // Foto: Anders Dixen

Hvor findes de bedste afterski steder?
Her må jeg bare sige, at de gør det umenneskelig godt i Østrig! MEN, i The Marmot Arms i Tignes har de også styr på det! Billige jugs når man lander i happy hour, fedtede (og velfortjente) burgere og livemusik! Så er der ikke noget at brokke sig over.

Riders.dk siger tak til Mads Dixen og håber han får en vanvittig sæson i Val Thorens!

GENLÆS DE TIDLIGERE 5 STÆRKE HER:

Read more

BadAss Box Session 2016 - billeder og resultater
Badass Box Session

BadAss Box Session 2016 - billeder og resultater

Første lørdag i december lakker mod enden, og årets BadAss Box Session er blevet afholdt under Frostbite i Aarhus. Riders.dk var selvfølgelig til stede med både kamera og ski for at deltage i hele ...

Læs mere
Stå på ski og snowboard i København til januar
DGI

Stå på ski og snowboard i København til januar

Bedst som man troede at danske ski- og snowboard sessions kun skulle foregå i det jyske denne vinter, træder gamle kræfter til, og giver Københavnerne sne under brædderne til januar. Det så læng...

Læs mere