Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: and the winner is...

business

and the winner is...

Jacob Gaard aka mr. Pimpalot

Du er vinder af Pimp a Rider konkurrencen i samarbejde med Freestyle Academy. Ved hjælp af 827 likes på Riders.dks facebook kan du rejse med FSA til Hintertux i uge 42. Jacob dystede imod Claus Berg, der havde indsendt et steeze foto, men han måtte se sig besejret.

Tillykke til Jacob og rigtig god tur. Se mere om Freestyle Academy.

Du kan læse Jacobs mail til redaktionen

Cheers Riders.dk!

Jeg hedder Jakob Gaard, er 18år gammel og bor i Solbjerg nær Århus.

I stedet for at nappe et billede fra skiferie albummet, har jeg gjort som i har sagt, og fået (dog ikke min mor), men min ven til at knipse et billede. Mit indsendte foto er taget lige til grænsen, for der har desværre listet sig en testikel ind i billedet, men det ser jeg som ægte pimp-style. Jeg har også sendt en censureret udgave, bare for god stils skyld

Jeg har aldrig været på camp, fordi jeg altid har været på sommerferie med mine forældre til varmere destinationer, men ved rigtig meget om Freestyle Academy, og har altid ønsket mig at komme af sted! Og nu hvor jeg ikke har råd til at tage af sted på andre tidspunkter, da jeg går i gymnasiet med en tynd SU, så satser jeg det hele butikken på konkurrence!!

Er super stoked, for det lyder dåååub!!!

Herre Kærlig hilsner

Jakob Gaard AKA mr. Pimpalot!


Read more

ski

Sneen daler i Alperne

Alperne oplevede i løbet af søndag et kuldefrembrud, som medførte at der i Schweiz, Sydtyskland og Østrig kunne opleves et massivt snefald. I områderne beliggende over 1.000 m faldt der stedvis op ...

Læs mere
business

Ta' med Riders.dk til Chamonix

I uge 5 arrangerer Riders.dk en freeride tur til Chamonix i Frankrig. En uges freeride med puddersne på Europas tag under kyndig vejledning af instruktører og uddannede bjergguider. Turen er for ...

Læs mere