Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Boesen skriver hjem fra Australien

sheriders

Boesen skriver hjem fra Australien

Hej derhjemme

Det er et godt stykke tid siden jeg sidst sendte en lille hilsen hjem fra de varme lande, men tiden går så stærkt, og vi har rejst meget rundt på det sidste.

Håber at I alle er kommet godt ind I det nye år!

Den sidste tid har været turbulent! For halvanden måned siden sad vi på bakken ved Hookipa og så de bedste windsurefere i verden give den gas på Lanes i sæsonens første konavind, hvor en windsurf-fotograf lånte mig en linse til mit kamera og lod mig tage billeder af det bedste, mest imponerende og på samme tid smukkeste windsurf jeg har set i mit liv!

Dagen efter forsøgte jeg mig selv i konavinden og endte med et klodset styrt som resulterede I en svømmetur på 200 meter med en brækket hånd (de længste 200 meter jeg nogensinde har svømmet!), og en hyggelig aften på skadestuen oven i hatten.

Hermed blev den sidste tid på Maui lige pludselig langt mere noget med at køre en masse offroad i vores ven Brad’s bil, se Jaws, fotoshoot på land for Hot Sails Maui nye trapezer, og ellers bare hygge en masse og alt muligt andet, og virkelig nyde den sidste tid.

Men den sidste tid gik s stærkt lige pludselig, og jeg nåede egentlig slet ikke at tænke sådan rigtigt over min hånd, for der skete hele tiden noget, og vi ville bare ikke forlade maui… men den tid kom!

Kort sagt græd vi hele vejen i flyet fra maui til honolulu.

Det var virkelig en god tid på maui, og virkelig fedt at vi nåede at føle os rigtigt hjemme! Puhh, det er svært ikke at savne det! (Kom da os til at ændre biletter, så jeg lige får 2 måneder mere på maui på vejen hjem)

Men turen gik videre til Fiji, hvor både Rasmus og jeg havde gips på, idet Rasmus smadrede sin fod mod revet ugen efter jeg brækkede hånden.

Så rimeligt handikappede kom vi til Fiji hvor vi boede på et sted på koral kysten, hvor man så derfra skal sejle i en båd ud til alle de fine rev, hvor bølgerne brækker. Jeg forsøgte at surfe med min gips på (fik en vandfast gips på maui), men måtte desværre indse at jeg ikke kunne surfe med den, så surfingen lod vi de andre om…

Men for at sige det kort så vi nogle virkelig smukke steder på fiji, og de smukkeste små øer over det hele, og de fineste bølger!

Efter en uge på østkysten, hvor vi var i Bayron Bay er vi nu kommet til vestkysten af Australien, hvor vi har hooked up med et hold andre danskere, og nu er i Geraldton. Jeg har fået min gips af, og efter et par kritise dage hvor lægerne på skadestuen begyndte at true med operation, fordi min hånd er groet lidt underligt sammen, og min finger er blevet kortere, er det hele nu endelig ved at være på plads, og jeg er nu helt uden gips, skinner og andet gøgl, og har været på vandet 2 gange… SåHH dejligt at windsurfe igen!

Den første dag blev jeg presset til bare lige at prøve en som jeg kender fra maui’s udstyr, bare for at se… og jeg kunne! Tog 3 korte ture, indtil jeg ik holde sejlet mere… Men i går var jeg så ude igen i super let vind, og nu føles min hånd som om den kan holde til det! Virkelig dejligt!!

Så er efterhånden ved at finde os rigtig rigtig godt tilrette i Australien,! Her er så smukt, og alle mennesker er så flinke, og ikke mindst er det rigtig hyggeligt at være sammen med de andre danskere igen! Her er så dejligt!

Nå, men jeg vil smutte igen…

De aller bedste hilsner hernede fra varmen, hvor vi hygger fantastisk meget…

Ida (Jo hilser)

Read more

windsurf

Slalom på Gardasøen

d. 7-14 juli sejles der et stort internationalt slalomstævne på Gardasøen for Junior, Youth og master - Riders.dks Danni har set nærmere på eventet!

Læs mere
windsurf

Mussolini skifter fra JP til RRD

Der er i øjeblikket godt med glæde i roberto ricci lejren - Spanske Alex Mussolini skifter fra JP til RRD

Læs mere