Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Breaking News - Rasmus Dahlberg Jørgensen signer med Oakley Scandinavia

business

Breaking News - Rasmus Dahlberg Jørgensen signer med Oakley Scandinavia

Rasmus DJ trådte for alvor ind på den danske Freestyle ski scene da han i 2005, som kun 16-årig, vandt DM i Slopestyle foran blandt andre Nikolaj Vang. 2006 sæsonen blev afbrudt af en skade og Rasmus DJ kunne ikke forsvare sin DM titel. Han er dog kommet stærkt tilbage og snuppede Slopestyle titlen ved Springsession i Påsken.

Riders.dk fangede Rasmus på telefonen for at få bekræftet aftalen;
”Aftalen med Oakley Scandinavia er netop faldet på plads. Og det er jeg meget glad for”

Hvad sker der så nu?
”Allerførst skal jeg til New Zealand her midt i juli og filme med RAD-Film. Jeg ved ikke helt hvor længe jeg bliver der, så jeg regner med at få trænet en masse på mit nye gear.”

Selvom det hele er spritnyt, hvad forventer du så af resten af sæsonen?
”Senere på året skal jeg på træningsture med Oakley’s skandinaviske team. Det bliver fedt og jeg håber på at blive inspireret til at løfte mit skiløb endnu mere ved at træne med nogen der er på et så højt niveau.”
Rasmus fortsætter;
”Aftalen med Oakley Scandinavia gør også at jeg kan blive inviteret til flere store internationale konkurrencer. Igen håber jeg meget på det at konkurrere mod store internationale navne kan inspirere og løfte mit skiløb endnu mere.”

Her fra Riders.dk skal der lyde et stort til lykke til Rasmus og alt held og lykke. Og stay tuned. Vi kommer snarest med et længere interview med Rasmus DJ.

Read more

surf

Surfjoint 2006 - Dont Miss It!

Surfjoint – årets absolut numero uno soul-surf-event - gentager succesen med et endnu større brag i år

Læs mere
windsurf

Billeder fra stævnet i Assens, det andet på dette års DBO Racing Tour

Så er der en stribe flotte billeder klar fra sidste weekend i Assens

Læs mere