Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Capper Capper har fået ny sponsor

Cap P

Capper Capper har fået ny sponsor

Efter en del sponsorrod har en af Landets dygtigste snowboardere nu atter nye støvler på fødderne.

Vertical Sports er i følge en pressemeddelelse, som Riders.dk modtog her til morgen, stolte over at kunne præsentere Casper Pedersen på ThirtyTwo Boots og Apparel i Danmark. Cap P er lige taget med RAD Film til Schweiz, så mon ikke der kommer lidt footage i kassen i den anledning.

Cap P er også på Dragon Alliance i Danmark

Her kan du se, hvilke støvler Danmarks hardhitter nummer ét kan vælge imellem, når han fremover skal ud og knuse obstacles.

Vi fangede Cap for at høre hvad han syntes om ThirtyTwo:
“Jeg har lidt problemer med mine fødder efter forstuvninger, så de rigtige snowboardstøvler er ret vigtige for mig.
Jeg har altid hørt godt om 32 støvlerne så da Jakob (Vertical Sports) spurgte om det var noget jeg kunne tænke mig , sagde jeg med det samme ja.
Udover det har 32 netop skudt deres outerwear collection igang , som ser MEGET spændende ud. Det er jeg også blevet tilbudt og med 4 dages varsel nåede Jakob at hente tøj og støvler hjem til mig til min tur til Saas Fee i lørdags.
Det var hel perfekt at få prøvet gearet så hurtigt. Men desværre blev det en kort fornøjelse da jeg kom til skade allerede på førstedagen.
Men der er ingen tvivl om at jeg føler mig rigtig godt tilpas i støvlerne og tøjet. Så glæder mig vildt meget til at få kørt noget mere i det.
Jeg faldt uheldigt og slog knæet på en sten og måtte efterfølgende syes 10 sting.
Heldigvis er der ikke sket andet , så jeg regner med snart at være klar igen”

ThirtyTwo kan købes hos:
SkiShop, Nautic Herning, Ski & Fritid, BUM og
Surface i Århus.

CapP_32_rider

Read more

ski

Troels Feodor går for double back

Drengene fra RAD; Nikolaj Vang, Cap P, Troels Feodor og Nikolaj Jungersen har taget turen til de Schweiziske alper, nærmere betegnet “Saas Fee”. Det er vinterens første deciderede filmtur, hvor det...

Læs mere
snowboard

Rail session på lørdag i H.C. Ørstedsparken

Hey snowboarder, Vinteren er over os, og det fejrer NUKA&HOVE med en hyggelig rail session på lørdag i H.C. Ørstedsparken. Hareskov Skiklub har været så venlige at låne os deres nye bokse, og v...

Læs mere