Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: D38 skifter til RRD/Simmer Sails/MFC

windsurf

D38 skifter til RRD/Simmer Sails/MFC

PRESSEMEDDELSE

Danmarks bedste freestyler på RRD/Simmer Sails/MFC.

Danmarksmester i freestyle Kenneth Danielsen har netop skiftet udstyrssponsor kort tid før DM i wave og freestyle til RRD/Simmer Sails og MFC. RRD/Simmer og MFC importør Mikkel Asmussen: Jeg har længe haft kig på Kenneth til vores team, Kenneth er utrolig talentfuld, træner hårdt og har den rigtige indstilling. Vi støtter ham fra dags dato i hans mål om at blive fuldtidspro og glæder os over samarbejdet.

Kenneth Danielsen: Jeg har nu gennem et par uger testet Simmers sejl og har lige fået en sending RRD boards op og er vildt begejstret over både sejl og boards. Jeg har ikke vænnet mig 100% til Twinzer boards´ene endnu, men håber at jeg kan forsvare min DM titel her i ugen. Jeg har nu rigtig god støtte fra PLASMA, RRD og Simmer og glæder mig til stævnet

Stay tuned – vi har massere nyt både om d38 og hele DM ugen i Klitmøller!

Read more

windsurf

Hawaiiparty - de sidste updates

Før middagen vil der være konceret med den nye danske ringstar 'PAGH'.

Læs mere
kitesurf

Hawaiiparty - de sidste updates

Før middagen vil der være konceret med den nye danske ringstar 'PAGH'.

Læs mere