Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Dennis Hannesbo i rampelyset

ski

Dennis Hannesbo i rampelyset

Faktabox:
Navn: Dennis Hannesbo
Alder: 18 somre
Sommer hjem: Løgstør
Vinter hjem: Denne vinter Mammoth
Sponsor: SOS, Salomon, Red og Anon
Favorit skier: Jon Olsson
På IPODen: Stronger– Hej Dennis, du har lige signet kontrakt med SOS Sportswear. Fortæl lidt om det?

Jeg er begyndt at køre for SOS, af den grund at de har den rette indstilling til sporten, og de støtter op om en masse projekter på freestyle scenen. Yderligere har de også fået en helt ny freestyle kollektion, der virkelig er fed.

– Sejt, Så er du rigtig kommet under Troels Feodor kommando, er han hård?

Ja, han forlanger at man tager 100 strækker, inden man tager på bjerget, nej han er sgu meget cool.

Dennis Hannesbo og teamlederen Troels Feodor

– Haha, venlig overfor teamlederen. God Stil! Du skal til Mammoth i Californien, hvorfor det?
Jamen nu har jeg haft to sæsoner i Avoriaz, og synes at det var på tide at prøve noget nyt. Og så synes jeg jo at Mammoth ville være helt perfekt, da de skulle have en helt fantastisk park, nogle rigtig vilde kickers og rails. Så ville jeg også bare gerne prøve at komme til USA, og lidt væk fra Europa, da jeg er lidt træt af at køre i dårligt vejr, hvilket jeg helst skulle undgå, ved at tage til Mammoth, da der skulle være omkring 200 solskins dage om året. Next stop Cali.
– Lyder fornuftigt! Hvor længe skal det ophold så varer, snakker vi om en hel sæson eller bare et par uger?
Jeg rykker af sted i starten af december, og kommer hjem i starten af maj, dog kommer jeg til DM og Frostgun Invitational i februar i Avoriaz.
– For lidt tid siden bragte Riders.dk jo en artikel om freestyle landshold, er det noget du har tænkt dig at deltage i?
Det forventer jeg i hvert fald.

– Giver det danske landshold nogle ekstra muligheder for dig?
Nu er det endelige hold jo ikke blevet udtaget, men altså det vil vel give mig muligheden for at deltage i VM, så frem jeg bliver udtaget.

– Du vandt jo Frostgun Invitational i Big Air i vinters. Hvordan var det egentlig at vinde 10.000 kr. og slå dem alle?
Det er jo altid en fed følelse at vinde, og at jeg så vinder i den konkurrence, hvor der var flest penge i gjorde det jo kun bedre.
– Er pengene brugt?
Den lokale nordjyske slikbutik har fordoblet omsætningen op til flere gange, siden den præmie tikkede ind på kontoen.
– Nu er Det Hvide Afsnit snart på gaden. Er du blevet vild?
Jeg har godt nok ikke set min part endnu, men håber da noget af det er blevet rigtig godt, men er spændt på at se den. Min sæson har i hvert fald udviklet sig positivt, så mon ik der er kommet et par gode skud.

– Du er jo freestyle scenens svar på BS Christiansen hvad angår fysik og træning. Fortæl lige hvor seriøst et program din fysioterapeut har sat?
Jeg tager jo vildt mange strækkere, og så har jeg også nogle hyggelige gulv øvelser, det er ikke specielt sjovt, men jeg gør det 3-4 gange om ugen. Det har da holdt mig skades fri indtil videre, og det håber jeg også det vil gøre i fremtiden!
– Nu hvor du har chancen Dennis, hvad skal Danmarks piger så vide om en single freestyler?
Uhh der er den hovedregel at vi nok ikke er så kræsne på skiscenen! Så bare giv gas!! Hehe, nej det ved jeg virkelig ikke.
– Så er den givet videre! Et sidste shoutout til sponsoren, til brugerne, til mor, inden vi lukker?
Et stort tak til mine sponsorer, for at gøre det jeg laver så meget lettere. Tak til RAD gutterne, de gør virkelig meget for sporten. Så selvfølgelig et stort tak til Michael Fugmann for at havde hjulpet mig i gang, og til sidste et stort tak til min familie for at støtte mig i alt hvad jeg laver. ´

Alle photos: Mads Møller & Michael Gramtorp

Read more

surf

Flatfish 2007 - Pics

Så er der kommet billeder fra Volcom Flatfish 2007 - det er efter hånden en lille måned siden stævnet blev afholdt, men klitmøller vidste sig fra sin bedste side!

Læs mere
business

2008 Winter Kickoff Film Bash

THAT'S RIGHT!! It's getting chilly on the willy and snow is falling once again on our beloved alps so it's time to fire up for a pre-season party to get everyone in the mood for shredding

Læs mere