Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Dennis Hannesbo på RidersBlog.dk

ski

Dennis Hannesbo på RidersBlog.dk

Gennem sæsonen kan du følge Dennis ved at klikke ind på hans blog:
www.ridersblog.dk/hannesbo

Lige nu er Dennis ved at pakke de sidste stumper, men det stopper selvfølgelig ikke os fra lige at spørge lidt til hvordan det hele ser ud

På en skala fra 1-10 hvormeget glæder du dig så til at komme på sæson, at bo meget småt og konstant have beskidt tøj på? Det med at bo så småt, og det beskidte tøj kunne jeg godt undvære, men det tager jeg gerne med for at kunne stå på ski hver dag 3-4 måneder, men alt i alt glæder jeg mig sindssygt meget, så det må være et 10 tal

Hvad kommer du til at savne mest? Det at man ik har noget der hedder privat liv længere pga. boligen. Så kommer jeg også til at savne familien og vennerne. Og helt sikkert noget ordentligt at spise…

Bliver det endnu en sæson hvor du træner mere end nogen anden, altid 8 timer på pisten og 2 timer på cykelmaskinen – Eller bliver dette en sæson hvor der er plads til at give den fuld arm på ‘The Place’ ?
Jeg skal helt bestem træne lige så meget som jeg gjorde sidste år, men jeg skal da nok også en lille smule i byen.

Det er ikke nogen hemmelighed, sidste sæson havde du jævnt svært ved at i lande powderen – Hvordan takler du det?

Synes selv det kun var i starten af sæsonen, da jeg aldrig have prøvet at køre powder, før jeg kom til Avoriaz. Og synes også at jeg fik fat i det i slutningen af sæsonen. Så et af mine mål for den kommende sæson bliver også at bruge mere tid på BC, og prøve på at rykke nogle af mine park trick der over.

Vi på Riders.dk vil ønske dig alt mulig held og lykke med denne sæson! Er der her på falderebet nogle skyd der skal sendes ud?
Jeg vil gerne sige tak Radfilm gutterne og Riders.dk – de gør vildt meget for sporten, og vi vil have store problemer uden dem!! Og ikke mindst Michael Fugmann, som har hjulpet mig utrolig meget. Og så selvfølgelig en stor tak til mine sponsorer..

Synes du det RidersBlog Dennis H er ude med er super svedigt – Så klik her og opret din egen: www.ridersblog.dk

Read more

ski

Skimatic - Riders.dk anmeldelse

Der findes et utal af freestyle film efterhånden, ja så mange at det er ganske besværligt at danne sig et overblik. Riders.dk hjælper dig på vej, så du finder den helt rigtige film!

Læs mere
ski

Skimatic - Riders.dk anmeldelse

Der findes et utal af freestyle film efterhånden, ja så mange at det er ganske besværligt at danne sig et overblik. Riders.dk hjælper dig på vej, så du finder den helt rigtige film!

Læs mere