Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Det hårde liv...

windsurf

Det hårde liv...

Nu hvor jeg behersker lidt film-editering har jeg fundet nogle ældgamle bånd frem fra min tid i world cuppen. De er jo gode at øve mig lidt sig på. Selvom der af naturlige årsager, ikke er meget windsurfing synes jeg de er meget sjove at se…der var i hvertfald knald på dengang hæ hæ….

Tjek filmen – Lars C. Pedersen på Paros…

Read more

windsurf

Stævnerne i waveperformance og freestyle for 2005

Well tøserne, så er det ved at være ’times’. For at komme ud og se knægtene sejle

Læs mere
surf

Surf trippin in France, Spain and Portugal

Her er historien om et europæisk roadtrip der får Norske Maren Eriksen og hendes venner frem til noget af det bedste surf Europa. drøm dig gennem det og få insipration til denne sommers ferier

Læs mere