Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: DM I formula/slalom I Århus

windsurf

DM I formula/slalom I Århus

Med en ikke for god vejrudsigt, lignede det mere en badeferie jeg var på vej til, da jeg satte mig i bilen torsdag eftermiddag, for at drage mod Århus.
Solen stod lige ind ad vinduet i bilen, og det blev varmere og varmere idet jeg efter en del besvær fandt min vej til Åkroen hvor stævnet skulle afholdes.

Jeg havde lige fået ny trapez og fodstropper, så jeg tog lige en time på vandet, for at prøve det af inden det blev mørkt. Det var super dejligt at komme på vandet efter sådan en lang køretur.

Hvis der skulle komme vind til stævnet var der lagt op til et spændende opgør på vandet, og med ca. 60 tilmeldte skulle det nok blive spændende

Fredag morgen vågnede vi op til det perfekte vandski vejr. Ikke særlig fedt, men heldigvis var der god stemning og hygge omkring stævnepladsen. Tiden gik som sædvanlig med at fortælle lidt røverhistorier og hænge ud.
Hele formiddagen og middagen var der absolut ingen vind, men sidst på dagen begyndte det at lufte lidt, og vi blev sendt ud på vandet.

Inde fra land så det nu noget tvivlsomt ud. En stille og rolig fralandsvind, godt svingende i retning og styrke, lækkert. Og for lige at sætte prik over i´et var der også godt med tang. Men det var nu engang forholdene for alle.
I den lette vind fik vi startet på stævnets første sejlads.
Det virkede som om der var lidt mere tryk i vinden i den højre side af banen, så en del valgte at satse på bagbords starten. Den lette vind og tang gjorde forholdene meget svære, så det var om at have god power i sejlet.
Jesper vandt sejladsen med afstand til Kasper Juul og tyskeren Vincent. Brian Røgild fulgte efter sammen med Thomas Hou og Nikolaj Kruppa.
Jeg selv endte sejladsen som 12 efter at have kæmpet med vinden og tang.

Efterfølgende blev vi sendt på land da vinden var for let til at afholde flere sejladser.
Derefter stod den på en god pizza og DBO generalforsamling.

Lørdag fik vi også vind nok til at afholde 2 sejladser. Vinden virkede fra starten ret svag, men tiltog til omkring 15-18 knob. Lige som jeg var igang med at rigge min 10,7 op knækkede min forlænger for neden, og jeg var nødsaget til at tage ud med 11,6 hvilket i sidste ende faktisk virkede fantastisk godt.
Ved første start gik jeg efter en start oppe ved båden, og det fik jeg sørme også eftersom jeg sejlede direkte ind i den da jeg skulle undvige nogle andre sejlere. Men det jeg kom op igen og afsted. Helt overraskende havde jeg klaret mig op til det første mærke inden for top 10, så det var bare om at give den gas.
Jesper vandt også denne sejlads efterfulgt af Nikolaj Kruppa og Kasper Juul. Vincent, Brian Røgild og comback stjernen Thomas Larsen fulgte efter. Jeg selv fik kæmpet mig op på 8. pladsen, hvilket jeg er var rimelig tilfreds med i forhold til hvordan det var gået i starten af sejladsen.
3 sejlads fik jeg starten helt oppe ved båden sammen med Jesper. Han vendte dog hurtigt over i den modsatte side af banen, hvilket var den rette taktik, da han var et godt stykke foran da vi skulle til at sejle nedad vinden.
Denne sejlads vandt Jesper også efterfulgt af Vincent og Thomas Larsen. Nikolaj, Brian Røgild, Kasper Juul og jeg selv. Dog blev Thomas Larsen diskvalificeret fra denne sejlads pga. klammeri på startlinien

Vi blev sendt ind for at holde pause, og da vi kom ud igen var vinden forsvundet, så vi fik desværre ikke afholdt en sejlads mere.

Resten af dagen var der ingen vind, og ligeledes var det søndag, hvor det var fuldstændig havblik.

Derfor blev der afholdt en tidlig præmieoverrækkelse og vinderne blev:

Elite klasse:
Jesper Vesterstrøm
Kasper Juul Larsen
Vincent Langer/Nikolaj Kruppa

Kvinder:
Bettina Honore
Katrine Jensen
Henriette Kruppa Nielsen

Junior:
Jesper Nors
Søren Buhl
Don Fischer

Master:
Steen Lauritsen
Peter Larsen
Torben Kornum

Grandmaster:
Birger Wedendahl
Michael Bjergsted
Finn Andersen

Sport:
Kenneth Johannesen
M. Ring
Stefan Møller

Alt i alt var det et super arrangement, selvom vinden ikke hjalp os på vej. Opbakningen omkring stævnet var super, og der var fede præmier til vinderne.
Næste stop er Lynæs hvor årets sidste stævne afvikles 24-26 september.

Kurosh Kiani

Read more

windsurf

Info til speed arrangement i Hvide Sande 10. september 2005

Så er Riders.dk's SpeedProject tilbage! Denne gang kommer det til at gå amok i Hvidesande. Mød op og slip din indre fartdjævel løs

Læs mere
windsurf

Info til speed arrangement i Hvide Sande 10. september 2005

Så er Riders.dk's SpeedProject tilbage! Denne gang kommer det til at gå amok i Hvidesande. Mød op og slip din indre fartdjævel løs

Læs mere