Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: FWT: Double up på dansk deltagelse

Anja Bolbjerg

FWT: Double up på dansk deltagelse

I denne weekend afvikles femte stop på Freeride Wolrd Touren i østrigske Fieberbrunn. Det er første gang, at to danske piger er repræsenteret på touren. Den danske skidronning Anja Boldbjerg repræsenterer de danske farver hos damerne, og hun har følgeskab af Josefine Lützau Randow i juniorkonkurrencen.

De to dygtige skiløbere var i går på face inspection, hvor vi fangede Anja til en hurtig kommentar

” Toppen af facet er lidt hårdt og vindblæst, men længere nede finder man rigtig fine og gode sneforhold. Jeg synes, at jeg har fundet en super linje med fire gode elementer og mulighed for godt flow. Det sidste drop giver potentiale for at dosere størrelsen af droppet , så det bliver med improvisering alt efter, hvor mange kræfter jeg har brugt på den øverste del. Hvis benene vil med, går jeg stort! Jeg føler mig rimelig sikker i mit linjevalg, men jeg skal dog lige overvinde en del usikkerhed i forhold til manglende skidage. Så jeg prøver at sige til mig selv, at jeg jo godt ved, jeg kan, og at jeg bare skal trykke på ”play”.

Josefine skal også deltage i morgen i juniorklassen. Hun har fundet en modig linje med to pænt store drops – det ene ret teknisk. Ellers har hun kørt med et par stykker af junior drengene i dag. Det har givet god inspiration inden konkurrencen. Det er en super erfaring for hende at deltage her i Fieberbrunn, og det er vildt hyggeligt at have en team mate.”

Her ses Josefine med den gule hjelm og Anja med den hvide hjelm – St Anton – foto//Torben Gregersen

Et klip fra ankomstdagen i Fieberbrunn

http://www.youtube.com/watch?v=4kJsxoaLC_Q&feature=player_embedded

Read more

business

Lakor Soulwear – tøjmærke med sjæl

Lakor Soulwear er et nyt tøjmærke med rødder i det danske surf- og skimiljø. Det blev etableret i 2011 af 3 Aarhus-drenge på baggrund af en lyst til at skabe produkter med sjæl, og som afspejle...

Læs mere
ski

En anderledes konkurrence

Sean Pettit smider en kæmpe 5er // Billede: Shay Williams Red Bull Cold Rush er en helt speciel freeridekonkurrence på Silverton Mountatin i Colorado, USA. 17 mænd og 5 kvinder skulle konkurrere...

Læs mere