Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: En drøm gik i opfyldelse, Amerikanske mesterskaber 3 dag...

windsurf

En drøm gik i opfyldelse, Amerikanske mesterskaber 3 dag...

Efter 2 dage uden vind kom der endelig vind, vind som kun dette sted er kendt for. Det er helt unikt da det er en flod og termiken her er bare noget som skal opleves. Jeg har læst om dette sted i årevis, lige siden jeg startede med at sejle og ville altid gerne hertil og nu er jeg her endelig, YES.

Det blæste 30-35 knob, slalom var på programmet… Vi sejler en anderledes kurs end vi er vandt til derhjemme. Der er nemelig et kryds-ben på, småt men åbner sejladsen mere. Vi sejlede i 22 mands heat og starten var altafgørende siden der kun var et par 100 meter til første jibe mærke. Jeg var ude på min Sonic 100 Severne 6.6 rimelig godt powered. Jeg skød starten, starten i læen og luffede feltet op og over, desværre tyvstart for hele feltet…Så anden gang gjorde jeg det samme, kom godt afsted og fløj mod første mærke. Jeg har super boardspeed og der er bestemt nogle hårde drenge i slalom her. Jeg førte fra start til slut og havde Sam Ireland i hælene som nr. 2.

2 runde, samme taktik, samme start. Jeg fløj ned til første mærke, igen bedst fra start, men havde Sam lige i min læ, jeg smed en ”fed” laydown og skar ham væk, foran et hyldene publikum (der er vildt mange mennesker som ser på). Desværre fik jeg en lille skralder på kryds og Sam kom forbi. Vi har samme fart og jeg jagtede ham rundt om banen. I sidste mærkerunding falder jeg i, foden sider fast i stroppen. Der var langt til nr. 3, men som vinden var hullet, kom Brasilliens Willhelm Shuman lige akkurat snigende forbi, mens jeg stod i vand til knæene og ikke kunne plane…

Sam ligger nr. 1, jeg ligger 2 og Wilhelm ligger nr. 3…

Vinden droppede og frokost var på programmet… efter et par timer blev der startet Formula. Jeg var i første heat med Devon som min væreste konkurrent. Der var lidt follw the leader over kursen og starten var vigtig. Jeg skød bagbords starten helt oppe ved mærket og fløj ud. Devon gjorde det samme i min læ men kom lige et par meter foran. Og så var det match race hele vejen til mål. Jeg passerede ham desværre ikke og blev nr. 2.

I næste sejlads havde vinden aftaget, den kom i striber ned af banen og var sværd at lure, men næår man har lært at sejle på en sø, klarede jeg det fint. Jeg var i mål flere minuter foran nr.2 Phil Mcgain fra Australien og tror at jeg sejlede et af mit livs flotteste sejladser…

Skipperødet startede kl. 9,00 , sidste sejlads sluttede kl. 19.30 så det var en lang dag.. Jeg ligger samlet nr 1 og glæder mig til at få sejlet en masse de næste par dage…

Mere nyt følger

TJEK MERE OM JESPER PÅ WWW.VESTERSTROM.COM

Read more

windsurf

Årets bedste windsurffilm - SPAM

I de senste år er der kommet flere og flere windsurffilm, men det er efterhånden længe siden der har været en med pure action. Endelig er SPAM kommet og jeg synes virkelig den er topklasse

Læs mere
windsurf

Roxy Camp 05 - rapport og billeder

Weekenden den 6-7. august var endnu engang rammen om den årlige Quiksilver Roxy Camp i klitmøller. Pigerne var mødt talstærkt op alle var de i topform til at prøve kræfter med den ædle sport og sam...

Læs mere